Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
33
18
4
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
18
4
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 60 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

En nydelig plass som trygt kan anbefales videre, vi lå her 3 netter, og hadde ikke lyst å reise her i fra. God service og flott familiecamping, kort rusletur inn til Lillesand sentrum, vi kommer igjen hit!!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, FruSolskinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
espen sjølund, Daglig leder på Tingsaker Familiecamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Hyggelig,tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Flott plass med nydelig beliggenhet, hyggelig personale og ypperlig service. Gangavstand til Lillesand. Har vært innom her hver sommer de siste 12 årene. Første besøk for over 40 år siden. Kommer igjen neste år!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ingarja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
espen sjølund, Daglig leder på Tingsaker Familiecamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for fin tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Leide en av hyttene ved havet i 5 netter, flott beliggenhet og utsikt. Hadde full oversikt over barna som badet og fisket.
Sentral beliggenhet, kort vei til sentrum og andre sørlandsbyer.
Nyoppusset servicebygg.
Hyggelig og behjelpelig personalet, god hjelp med plassering av vogn da vi reiste sammen med en familie med campingvogn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, MajaKH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
espen sjølund, Daglig leder på Tingsaker Familiecamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for fin tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Min kone skulle feire sin bursdag og ville til Sørlandet .Valget falt på Tingsaker familiecamping i Lillesand .Vi kom på lørdag og reiste tirsdag.Det er helt greie priser på hytte.Stille å rolig område på hytte med svaberg ihvertfall.Vi som par storkoser oss og har allerede bestilt samme hytte i august.Det er bare en liten spasertur til Lillesand med alle fasiliteter du måtte trenge.Meget hyggelig betjening på plassen også.Rent og ryddig er det der og

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, kentm176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
espens305, Daglig leder på Tingsaker Familiecamping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020

Tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019

Bodde i campinghytte med familien og to andre vennepar ifm. besøk i Dyreparken. Gamle hytter med dårlig standard, men bra beliggenhet. Badet er av eldre årgang hvor treverk er i ferd med å råtne. Ingen annen ventilasjon enn vinduet. Sengene er plassbygde med dårlige madrasser. Vi utsatt for en kjedelig episode hvor en av våre barn var i ferd med å ramle ned i en nedgravd septiktank like ved hyttene. Lokket oppe på septiktanken var ikke sikret og skled av. Denne tanken må sikres og er plassert like utenfor verandaen på hyttene. Dette ble varslet første dagen men ikke ordnet opp i før vi dro. Det er gratis WIFI på stedet, men hastigheten var elendig (1mb/s) med mindre man betalte for å oppgradere (8mb/s)...

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, rossi1111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser