“Skuffende lite grønnsaker i sausen”
Anmeldelse av Hao Hao

Hao Hao
Vurdert som nr. 10 av 22 Restauranter i Lillesand
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Er virkelig 3 biter ananas, noen få flak med gulrøtter og 3 biter rød paprika standard for den søt-sure sausen? Det var riktignok masse løk, men det sto ikke i forhold til resten. Hvis dette er alt sausen kan inneholde til prisforlangende, ville vi heller betalt mer. Urolig mye ris veide ikke opp for skuffelsen. Det sprøstekte svinekjøttet svarte til forventningene og de få skivene med gulrøtter var nydelig sprø. Det skal de ha. Og hyggelig personale.

Takk, gelaogsaa

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Ett kjempeflott sted med god mat.
3 dager på 8 dager spiste vi her.
De ansatte var hyggelige og tok oss imot med ett stort smil.
Hit skal vi tilbake!

Takk, AndreBrandt
Anmeldt 30. september 2019

Vi bruker Hai Hao fra tid til annen til take away mat. Har alltid vært fornøyd.
God mat og store porsjoner .Rask t og effektivt .

Dato for besøk: februar 2019
2  Takk, Svein A
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Som alltid på asiatiske restauranter har menyen et rikelig utvalg.
Vi bestilte ulike retter og blandet alt i en salig gryte.
Smaker som all annen asiatisk mat og var helt ok.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 636TomL
Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Spiste nr 557, som skal være en halvsterk nuddelrett. Har spist denne 8-10 ganger tidligere og vært veldig fornøyd. Denne gangen var den utrolig krydret og nærmest uspiselig. Jeg spiste restene av en kylling i karri etterpå, og den smakte ingenting. På grunn av tidligere gode erfaringer kommer jeg til å gi det en til sjanse.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Oeyvind L

Reisende som så på Hao Hao, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i Hao Hao? Del dine erfaringer!