“Huff da !”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Synd at en så bra restaurant ikke kan se nytten av å ha utdannede servitører, som kan litt om kundebehandling, vinlære og maten de serverer

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, 368elses

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi var en familie på fem som hadde middag her, alle var veldig fornøyd på både mat og service. Vi fekk maten veldig rask, servitørene var veldig hyggelige. Er til og anbefale....

Dato for besøk: august 2021
Takk, Torbjørg S
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Dyrt og dårlig. Smakløs og kjedelig kyllingsalat, så til de grader overpriset. Hyggelig beliggenhet ved sjøen, men styr unna.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, bentem09
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig servitør som fant bord til oss, tok imot bestilling på drikke og gav oss menyen. Kom raskt tilbake med drikke og vi fikk bestilt mat. Det tok altfor lang tid å få maten, men til gjengjeld smakte fisken helt nydelig.
Etter dette var det helt elendig service. Vi fikk ikke dessert meny, og etter å ha ventet altfor lenge klarte vi til slutt å få kontakt med en servitør og bestilte eplekake. Denne smakte også nyydelig.
Synd at den dårlige servicen trekker så mye ned på vår opplevelse

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, DayTrip22866504261
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

10 personer og 3 familier.
Fantastisk mat og service 🤗
Presis og korrekt stekt biff👍🏻
Blåskjellene var nydelig👍🏻
Peppersaus med oksefilet 👍🏻
Fiske tallerken nydelig👍🏻
Club sandwich kunne hatt bedre brød men smakte godt 👍🏻

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Dagfinn K

Reisende som så på Beddingen Restaurant, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i Beddingen Restaurant? Del dine erfaringer!