Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!!!”
Anmeldelse av Hos Oss

Hos Oss
Vurdert som nr. 2 av 15 Restauranter i Lillesand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 37
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk nye lokaler,nydelig mat helt nede i havgapet. Anbefales på det sterkeste. De har eget fiskemottak og serverer og selger lokale råvarer i både restauranten og i fiskedisken

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Doffen145
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (75)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6165 av 76 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2019

Her scorer de høyt på hyggelig personell. Maten er god og kortreist, og delikat presentert, lokalet er hyggelig både inne og ute, og de ansatte er ekstra oppmerksomme og hyggelige. Alti alt et godt valg i Lillesand.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Koselig servitør. God mat. Fine omgivelser. Rask servering. Båttur fra Justøya til Lillesand, dagen etter den store stormen.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Ble anbefalt av venner å gå hit og spise lunsj. Bestilte hummerr tallerken, og ble gledelig overasket, vel var den dyr, men med masse mat, hummer, reker, krabbe, brød og salat. Ble skikkelig mett. Dette kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 684geirt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Deilig fiskesuppe med skalldyr og ferskt brød. Flott beliggenhet og hyggelig service! Vi kommer tilbake neste gang vi er i byen.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Hans H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Oss, så også på

Lillesand, Aust-Agder
Lillesand, Aust-Agder
 
Lillesand, Aust-Agder
 

Har du vært i Hos Oss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din