“For et sted!”
Anmeldelse av Hos Oss

Hos Oss
Vurdert som nr. 2 av 21 Restauranter i Lillesand
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Beste biffen jeg har smakt :-) Hyggelig og dyktig betjening. Absolutt verdt et besøk! Fikk til og med vite at biffen kom fra ungfe. Vennen min og jeg storkoste oss med godt øl og mat i ypperste klasse. Er du i Lillesand og vil våge deg på et godt måltid: velg Hos oss :-)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 727h_vardb

Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted i Lillesand. Nydelig mat og god servering. Vi spiste fisk og skalldyr. Anbefales absolutt.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 856marenh
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Nydelige, smakfulle kaker nydelig dandert på asjett. Matretter laget med omtanke, derfor naturlige, kjempegode smaker. Ypperlig service og byens beste kaffe.
Eneste minus er lokalet inne, som er lite funksjonelt, og bråkete når det er fullt og man føler man nesten må hviske hvis det er få andre gjester.

Takk, gelaogsaa
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Vi var to par som besøkte restauranten for å spise lunch. Flott opplevelse! Deilig mat - flott beliggenhet - superhyggelig service fra Gitte. Vi kommer tilbake - garantert. Stedet kan anbefales på det varmeste!

Takk, HenningS595
Anmeldt 19. juni 2019 via mobile enheter

Flott å sitte med havet som nærmeste nabo. Nydelig Cæsarsalat, men skuffende at den ikke var laget Romanosalat! (Hjertesalat brukt istedet?)
God service på tross av at personale var urutinert, antakeligvis sommervikarer under opplæring.
Tallerken med ferske reker med tilbehør var også god, men rekene var små.
Ba om tørr hvitvin i glass, men det tørreste var en Chablis - ikke spesielt tørr.
Alt i alt en god opplevelse i nydelig sørlandsvær.

2  Takk, globetrotterlake
Christopher A, Leder  på Hos Oss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2019

hei. takk for din anmeldelse, hyggelig at du hadde en fin opplevelse. vi setter stor pris på din anmeldelse.

men kan bekrefte deg med samvittigheten på det reneste at det er Romanosalat vi bruker, står å vasker den selv her vær dag. og rekene er dessverre litt små nå som vi nærmer oss sommer reker
mvh. Christopher (kjøkkensjef)

Reisende som så på Hos Oss, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i Hos Oss? Del dine erfaringer!