Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat!”
Anmeldelse av Hos Oss

Hos Oss
Vurdert som nr. 2 av 15 Restauranter i Lillesand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

Beste søtpotetfries med aioli jeg har smakt! Bordsetning på 7 voksne og 3 små barn. Alle var veldig fornøyde med maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Maribflfhd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3034 av 81 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men utrolig dårlig service. Satt med matrester og tomme glass i nesten en time. Mye tomt på menyen. Sure kelnere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ninambj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

God sjømatrestaurant og bra fiskehandler. Topp beliggenhet med stor uteservering langs havnen i Lillesand. Anbefaler skalldyrtallerken

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, siddisene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Ingen problem å gi tommel opp her. God mat og god service. Sånn skal det gjøres kommer lett tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OveG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra sted grådig bra sjømat og kjøtt et sted å anbefale for en god og trivelig middag

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, janrunaro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Oss, så også på

Lillesand, Aust-Agder
Lillesand, Aust-Agder
 
Lillesand, Aust-Agder
 

Har du vært i Hos Oss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din