“Hyggelig sted ved sjøen”
Anmeldelse av Hos Oss

Hos Oss
Vurdert som nr. 2 av 21 Restauranter i Lillesand
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

På en dagstur til Lillesand gikk vi til Hos Oss for å spise lunsj. Dette var en finværsdag, så det var mye folk. Vi ble sittendes på den delen som er ute med glassdører som kan skyves på. Veldig kaldt til å begynne med, da det var en kjølig vind og glassdørene sto åpne. Noen sa ifra om dette, så dette bedret seg veldig da de tok igjen dørene.

Vi spiste Cæsarsalat og Skagensmørbrød. Begge deler var gode, og vi hadde en hyggelig stund for lunsj. Hyggelig personale, og prisnivå helt ok, og godt utvalg.

Takk, LineH79

Anmeldt 20. juli 2020

Besøkt denne restauranten 3 ganger i sommer. Fått veldig god mat hver gang, men servicenivået er ikke helt på topp. Tar tid å få bestilt og servitørene er trege med å følge opp med drikke ved bordet. Av restaurantene i Lillesand er dette definitivt restauranten som serverer best mat!

Takk, Hege J
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og alt gikk knirkefritt frem til hovedretten. Vi ble sittende i 40 min med tomme tallerkner og haugevis med glass. Til slutt måtte vi si fra til hovmesteren for at noen skulle rydde. Det virket da som at hun ble sur og unnskyldte seg med at de hadde mye å gjøre og at de holdt på. Derimot, hadde hun gått forbi bordet minimum 5 ganger uten og ta med seg noe. Nyttelast er nok viktig hvis man har mye å gjøre. Nå skal det sies at maten, beliggenheten og de andre kelnerne var hyggelige:)

4  Takk, FabianAJohannessen
Anmeldt 20. juli 2020

Beste søtpotetfries med aioli jeg har smakt! Bordsetning på 7 voksne og 3 små barn. Alle var veldig fornøyde med maten.

Takk, Maribflfhd
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men utrolig dårlig service. Satt med matrester og tomme glass i nesten en time. Mye tomt på menyen. Sure kelnere.

Takk, ninambj

Reisende som så på Hos Oss, så også på

Lillesand, Aust-Agder

Lillesand, Aust-Agder

Har du vært i Hos Oss? Del dine erfaringer!