Restauranten ligger fint til ved havet og maten er ålreit, allikevel må det skrives litt konstruktiv kritikk i håp om at det skal bli bedre med tanke på service og måten mat og drikke blir servert.
Vi fikk fiskesuppe servert før vi fikk drikke, bestikk og brød. Vinen som vi bestilte til maten fikk vi 30 minutter etter at vi fikk fiskesuppen og bestikket kom 10 minutter etter at suppen stod på bordet. Da vi fikk vina så måtte vi skjenke selv og da vi fikk hovedretten som var skalldyrstallerken som vi skulle dele så fikk vi én tallerken, ikke noe bestikk til skalldyret og det ble servert majones på pose (sånn man får som ketchup på MCDonald’s). Vi bestilte også biff medium stekt og den var helt gjennomstekt.
Vi måtte ofte spørre om ting som manglet og det kom lenge etter at vi spurte. Det er forståelig at slik kan skje, men det skjedde for mange ganger. Det er veldig unge servitører som jobber der og de gjør sitt aller beste så dette er kritikk til de som driver stedet. Dette er et sted med stort potensiale, men er en del grunnleggende ting som burde taes tak i og det burde være veldig gjennomførbart.