Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales ”
Anmeldelse av Hos Oss

Hos Oss
Vurdert som nr. 2 av 18 Restauranter i Lillesand
Prisklasse: USD 15 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi trengde ikke vente lenge før både drikken og mat kom. Og maten smakte veldig godt. Vi hadde fiskesuppe, ferske rekerog brød,og piggvar, alt var bare heilt perfekt

Dato for besøk: august 2021
Takk, Torbjørg S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 91 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

En flott fiskerestaurant som som også har retter uten fisk for de som har andre ønsker enn sjømat. Vi satt ute under tak og her var det lite støydemping som gjorde at det ble mye "summing"

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Akvaria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste Fish & Ships og Blåskjell. Alle var veldig fornøyde med både mat og service. Anbefales!
Super beliggenhet i sjøkanten i sentrum av Lillesand.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Eli Marit Vatte... R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste Fish&Chips og Stjerneskudd og begge rettene var topp kvalitet og av gode råvarer. Fikk tilbud om vann til hunden og drikke ble servert med det samme etter bestilling. Så vi anbefaler dette stedet hvis dere er glad i god sjømat.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, NinaSjue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Utrolig god mat, og store porsjoner.
Er ikke noen tvil hvor eg kommer til å spise når eg er i Lillesand.
Spiste Moules frites og sjømat smørbrød.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, torbj_rns552
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hos Oss, så også på

Lillesand, Aust-Agder
Lillesand, Aust-Agder
 
Lillesand, Aust-Agder
 

Har du vært i Hos Oss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.