To voksne og to ungdommer, stoppet opp og spurte om bord ute på brygga. Det var 2 ledig bord og vi fikk det ene. Vi hadde med en liten hund som fikk vannskål fra servitøren. Fantastisk! Vi ville alle ha blåskjell med frites. Tok ca 20 minutter, helt innafor, det var nok å gjøre for kokkene denne søndagen. Ingen uåpnet skjell, god kraft med små biter av bacon(!) Skulle vi ønske vi kunne fått litt brød å dyppe i kraften og våtservietter kanskje, men måltidet var veldig bra -savnet kanskje servitør som hadde spurt om det smakte, men trur de var en smule underbemannet med servitører til å være sommer. Kr 53.- for 0,3 brus er ok på uterestaurant i sommervarmen, vi fikk en flaske med vann også når vi spurte så tenker at dette var en hyggelig plass. Dokø i restauranten er jo ikke hyggelig men tyder på mye folk (mest turister) Men vi var veldig fornøyd, alle blåskjellene ble spist opp.