Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Is for kjennere!”
Anmeldelse av Lillis

Lillis
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Lillesand
Prisklasse: USD 6 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Glem fabrikklagd is, på Lillis får du ekte hjemmelaget is i alle smaksvarianter! Fantastisk smak! Jeg likte spesielt den med ekte lakrissmak. Artig lokale og meget hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 76 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020

En skuffende opplevelse på en fin sommerkveld i Lillesand. Vi ble nektet kaffe til isen nesten en time før stengetid pga at de har allerede vasket kaffemaskinen(!). Da vi spurte hvorfor kaffemaskinen ble vasket ferdig så tidlig og med så mange betalende kunder i kafeen, fikk vi beskjed at vi måtte ha forståelsen for at kaffemedarbeideeen måtte rekke bussen. Dette kan neppe kalles for en god kundeservice da problemer som ikke har noe med kunder å gjøre blir belastet kunder.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Snehvit11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Is som i himmelrike! Is som i Italia! Jeg spiste pomegranteis, angrer at jeg ikke bestilte flere kuler.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sveamaria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Desserten tok vi på Lillis, kjempegod is, spesielt den med lakris, vi kommer garantert tilbake hit

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, OddRichard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse. Ekte smaker og en nytelse av Italia type is. Her er det elte håndverk og personlig synes jeg prisen er ok for ekte kvalitet.
Denne skal besøkes igjen

Dato for besøk: august 2019
Takk, 735geira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lillis, så også på

Lillesand, Aust-Agder
Lillesand, Aust-Agder
 
Lillesand, Aust-Agder
 

Har du vært i Lillis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din