Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service ”
Anmeldelse av Sjøbua

Sjøbua
Vurdert som nr. 10 av 15 Restauranter i Lillesand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fin dag i Lillesand med en avslutning her på Sjøbua. Etter nesten 1 time venting ble vi gjort oppmerksom på at bestillingen vår var glemt.
Å glemme en bestilling er ikke noe problem. Alle kan glemme. Hvordan det ble løst i etterkant for å bli enig var dårlig sort.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, OveG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 50 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe og fish’n’chips! Veldig hyggelige ansatte som kom ut med vann til hunden med en gang vi satt oss (stort pluss fra oss)! Hyggelig pit stop i Lillesand på vår bilferie :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, fridaelvira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Vi var i Lillesand og hadde spist å ville bare innom for noen drinker .Vi havnet på sjøbua i fantastisk vær.Meget hyggelig betjening og fikk rask service.Vi spiste ikke her men så flere som gjorde det og det så meget godt ut.Koselig plass helt i sjøkanten

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, kentm176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

En perfekt plass for lunsj og kald pils på en varm sommerdag. Topp service som serverte hunden vann med det samme vi kom. Nydelig rekesalat og rask servering. Vi kommer gjerne igjen neste gang vi besøker Lillesand :)

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Siv S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Vi var 4 personer som kom for en litt sen lunch. Derfor ble det øl og hamburger med ekstra bacon på mannfolka og vin og pasta med scampi på damene. Vinen hadde nok vært lagret alt for varmt så vi måtte spørre etter isbiter. Men maten var bra, god smak på hamburger og pommes frites som var riktig fritert. Pasta grei og mange scampi som var veldig bra. Alt i alt et greit måltid med hyggelige litt amatøraktig servitører.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjøbua, så også på

Lillesand, Aust-Agder
 
Lillesand, Aust-Agder
Lillesand, Aust-Agder
 

Har du vært i Sjøbua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din