Amalie
Sicilia, Italia
Anmeldelse av HSM Lago Park
1,0 av 5 boblerAnmeldt 15. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Unngå hotell om du ikke liker maur, flekker, dårlig renhold og scam av penger
HSM Customer Service, OtrosHSM Lago Park, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. aug. 2022
Dear guest,

Thank you very much for your comment. We take notes regarding your suggestions.

We do daily cleaning, but we do not rush what the client uses to cook. As a 3 star apartment we don't have a dishwasher nor do we wash dishes except on exits.

We try to maintain good value for money and as three stars, sometimes we cannot offer depending on what services. When renting an apartment in Mallorca, with its humidity and heat, it is advisable to maintain a certain order and cleanliness on the part of the visitor to avoid problems with ants and other insects. (remove food debris from utensils and remove the garbage if it smells).

Please accept our sincere apologies if we have not been able to reach your expectations.

Best regards,

2.0 km fra HSM Lago Park
3.0 km fra HSM Lago Park
Se flere hoteller i Playa de Muro
Anmeldt 7. mai 2019

Flott sted med veldig hyggelig ansatte... God frokost og middagsbuffet. Leilighetene er meget romslige og har god komfort med store balkonger. Renslig og god rengjøring av rommene. Om du trenger noe ekstra som håndkler ol. så er det aldri noe problem

Dato for oppholdet: april 2019
2  Takk, Escape322783
HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes på HSM Lago Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2019

Dear guest,

Thank you very much for sharing your opinion and for the good valuation about the hotel you have given us.

We feel proud to know you felt comfortable and enjoyed in our establishment, which is our main objective.

We hope we can always have your trust and welcome you again as soon as possible in our hotel.

Best regards,
HSM Customer Service

Anmeldt 1. juni 2018

Jeg har hatt gleden av å få være på dette hotellet i mange år nå og får ikke fullrost dette stedet!! De ansatte på hotellet er så vennlige og hjelpsomme. Maten er superbra, rommene er rene og fine, samt rengjøringen er perfekt. For meg finnes ikke ett bedre sted å reise til om en skal nyte fine dager, slappe av og føle at en blir tatt godt vare på av de ansatte på hotellet. Jeg skal garantert tilbake til min Lago park familie :-)

• Reisetype: Reiste alene
3  Takk, Kai-Christian J
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Familie på 4, bodde på lago park 2 i 1 uke. Vennlig betjening, rene og fine rom. Skryter ekstra av aktivitetsvertene for barn, Domingo og hans kompanjong, flinke med barn😊 hotellet ligger fint til nær shopping og fin og lang badestrand. Vi kommer gjerne tilbake, og anbefaler dette stedet på det varmeste😊

Takk, steinfjell69
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Kjempe fornøyd med vårt opphold. Vi var 2 voksne og 2 barn. Gode aktiviteter for barn og voksne på dagtid og kveldstid. Fine og rene rom😀 bassengområdene var rene og hyggelige. Svært hyggelig og hjelpsom betjening. Alt i alt et fantastisk opphold😁

Takk, Stine F
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Hatt en flott ferie på Lago Park 1. Rent hotell, fine rom. Nært til stranda. Helt supre aktivitetsverter (J og D) som arrangerte morsomme aktiviteter for små og store dagen igjennom. Kan definitivt besøke dette hotellet flere ganger 😊

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, Traveler733180