Pizzaen var veldig god. Veldig snille og flinke ansatte, som tok oss godt imot. Bra musikk og rolig stemning
Muchas gracias
En smaksopplevelse av dimensjoner. Veldig hyggelig betjening. Ikke rart at de har full score på Tripadvisor. Italiensk på sitt beste.
Muchas gracias por la reseña ☺️
God mat og hyggelig personal. Burgeren anbefales. Vi hadde med baby på 8 måneder og fikk babystol til han og bord med skygge til han og sol til oss. Perfekt lunsjplass for oss. Kommer tilbake før vi drar hjem!
Takk skal du ha ! vi ser frem til å se dere igjen snart
God mat, hyggelig servitører, pent og rent lokale og nydelig utsikt over Muro Beach. Rett ved stranden. Helt topp for lunsj!
tusen takk
Spiste spagetti bolognese. God mat. Hyggelig servitør. Ren og fint toalett. Fin beliggenhet rett bes muro beach. Anbefales.
Danke Sehr