eilinsh
Anmeldelse av Zafiro Bahía
4,0 av 5 boblerAnmeldt 1. aug. 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2.0 km fra Zafiro Bahía
2.9 km fra Zafiro Bahía
1.1 km fra Zafiro Bahía
Se flere hoteller i Playa de Muro
Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Kjempefint hotell med perfekt beliggenhet ved stranden I alcudia. Rommet var rent og sengene var gode.kjøkkenskapene bar preg av slitasje .
Personalet var kjempeflinke og maten helt perfekt. 7km.til Alcudia by,men bussen stoppet like ved. Lite sentrum i nærheten. Her vil vi tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, TrixiVX
Customer Support, Owner på Zafiro Bahía, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Kjære Trixi,
tusen takk for din hyggelige tilbakemelding på ditt opphold her hos oss.

Vi må bare starte med å beklage for at kjøkkenskapene ikke levde opp til forventingene. Dette er langt under vårt standard og vi skal se nærmere på dette slik at vi kan ordne opp til neste gang.

Det var derimot kjempeflott å høre at du syntes hotellet var kjempefint med perfekt beliggenhet, samt at rommet var rent og at sengene var komfortable.

Det er alltid hyggelig å høre positiv tilbakemelding på vårt personale både når det gjelder bra renhold, samt at maten var helt perfekt.

Mange takk, og dere er hjertelig velkommen tilbake når som helst!

Zafiro Bahia, General Manager

Anmeldt 17. juni 2022

Hotellet er godt tilrettelagt for de som har all inklusive.

Dyre matbutikker rundt hotellet, dårlige restauranter. Tar ca. 10 min med taxi til alcudia, men dårlige taxi-tilbud i området, ventet lenge hver gang vi skulle ta taxi.

Fine bassengområdet og den fine beliggenheten på standen trekker opp.

Musikk som står på hele døgnet der de underholder barn midt på området trekker ned for oss som reiser uten barn.

Rommene var litt skitne, spesielt badet som kunne hatt godt av en oppussing.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 600malenee

Kjære Alene,
Tusen takk for tilbakemeldingen din på ditt opphold hos oss.

Vi beklager på det sterkeste for at rommene var skitne og at de kunne trenge oppussing. Dette skal vi se nøyere på snarest, og ordne opp da dette er langt under vår standard.

Det var også trist at det var for mye musikk for deg på hotellet. Vi oppmuntret våre gjester til å ta kontakt med oss i resepsjonen slik at vi har muligheten til å ordne opp.

Vi jobber for å tilby våre gjester en komfortabel og fin opplevelse. Vi er klar over at prisene i området kan være høyere enn forventet. Derfor gjør vi vårt beste for å tilby våre gjester et variert utvalg av mat på vårt hotell til gode priser.

Det var utrolig hyggelig at dere likte dere på hotellet generelt, og tusen takk for at du tok deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Vi håper å se deg igjen snart!

Zafiro Bahia, General Manager

Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Veldig fint charterhotell der du får mye for pengene. Vi hadde frokost inkludert og den var god og variert. En dag betalte vi også for lunsjbuffet og den var også veldig bra. Bassengområdet var rent og fint. Mange basseng å velge mellom og ungene var superfornøyd. Ekstra positivt at de fleste bassengene bare var 110cm dype; da var jeg ikke så bekymret for minstejenta som ikke svømmer så godt enda. Rommene var store og fine. Fin lekeplass med minigolf. Tennis og paddle board tennis var populært.

Takk, travelingsiri
Anmeldt 23. september 2019

Vi er en familie på 4, to voksen og to barn på 5 år og snart 2 år. Vi hadde all inklusive, maten var variert i innhold og smakte nydelig! Hotellet var reint og servicen fra personalet var kjempe bra. Personalet smilte og gikk en ekstra mil for å gjøre vårt opphold perfekt! Det er mange ekstra tjenester som spa og velvære, trening, fotografering som vi benyttet oss av. Bildene ble så bra at vi kjøpte alle sammen. Det var flere ulike bassenger som passet til små og store, og det var egen områder for kun voksen, så jeg tror dette egner seg bra til reisende uten barn også! Det var bra med barneaktiviteter og show utover kvelden med ulike temaer. Dette var svært underholdende for store og små. Vi hadde rom ut mot hagen, så vi kunne sitte på vår terrasse og se rett ned på senen. Kort vei til stranden. Og ca 10 med taxi til nærmeste by, det er ett supermarked rett på utsiden av hotellet hvis man skulle mangle noe.

Det var stor lekeplass til barna, mini golf, tennis bane pluss pluss.

Jeg vil virkelig anbefale dette hotellet!

Om man ikke ønsker støy vil jeg anbefale å ikke ha rom ut mot hagen, men men dørene lukket kan jeg ikke si at vi klagde, barne sov godt gjennom natten, og vi var ikke plaget selv om i hadde rom rett ut mot senen.

2  Takk, 171martes
ZafiroHoteles, General Manager på Zafiro Bahía, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2019

Dear guest,

Thank you for taking the time to leave such a lovely review regarding your recent stay.

I am delighted to see that you enjoyed your stay with us and we hope to welcome you back to Mallorca again soon.

Kind regards,

Zafiro Bahia Hotel Manager

Anmeldt 17. september 2019

Min datter og jeg storkoste oss ved Zafiro Bahia. Helt perfekt for barnefamilier med mange kjekke aktiviteter gjennom hele dagen. Romslige og pene rom. Likevel var det et par ting som trakk ned for vår del, og det var at rengjøringen nok kunne vært bedre, samt tendenser til en litt spesiell lukt på rommet. Likevel var ikke dette noe sjenerende for vår del. Det eneste negative bemerkningen som påvirket turen var de ufattelig kalde bassengene, også barnebassenget. Dette gjorde at min datter ikke ville bade. Veldig synd i og med alle de kjekke lekene som var tilgjengelige i barnebassenget. Heldigvis var det en helt nydelig strand like utenfor hotellet som vi benyttet oss av masse.

Takk, helenemia