Ingrid S
Bergen, Norge
Anmeldelse av Zafiro Bahía
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. mai 2023
Dato for oppholdet: juni 2022
Romtips: Dra inn til palma en av dagene! ikke langt å reise med buss eller bil.
Hotel- cmanager, OwnerZafiro Bahía, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. mai 2023
Kjære Ingrid, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Zafiro Bahia.

Vi er glade for å høre at du satte pris på vår flotte beliggenhet.

På vegne av vårt team vil vi takke for dine varmende ord.

Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Med vennlig hilsen,

Toni Cortés
1.1 km fra Zafiro Bahía
2.8 km fra Zafiro Bahía
Se flere hoteller i Playa de Muro
Anmeldt 11. september 2022

Vi var 2 voksene og et barn på 4 år. Personalet var veldig hyggelige og møtte oss alltid med et smil. Rommet var ren og fin men ikke 4 stjerner som beskrevet. Jeg må bare innrømme at personalet som driver med aktiviteter for barn var veldig snille, tolmodige og proffe. Veldig god og variert mat. Perfekt med flere bassenger til både de minste og voksene. Veldig deilig å bare gå 2 min til den nydelige stranden.
Vi følte oss som hjemme og vi skal absolutt tilbake til Zafiro Bahia 👏🙂

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, 59ramyj
Hotel- cmanager, Owner på Zafiro Bahía, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2022

Vårt mål er å tilby våre gjester en utmerket opplevelse, og beklager for at vårt hotell ikke levde opp til forventningene. Vi tilbyr rimelige priser og en sentral beliggenhet med en rekke offentlig transport muligheter bare en minutts gange unna. Dette gjør oss et populært sted for å oppleve verdenskjente attraksjoner i Playa de Muro om man er på foretningsreise eller bare vil utforske byen.

Det er veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet ditt og at personalet var hyggelige og serviceinnstilte. Vi synes det er hyggelig å høre at renhold og service holder den standard som forventes.

Anmeldt 8. september 2022

Fantastisk hotel som vi har besøkt 10 ganger, både med og uten barn. Rent og pent overalt, flotte uteområder og bassenger, store leiligheter, stor balkong men bare 2 ubehagelige plaststoler, burde vært 4 og bedre kvalitet, gode senger, alt som trenges på kjøkken, fint bad. Hyggelig og vennlig personale. Hadde ikke allinnclusive men den maten vi spiste på hotellet var god. Vi vil tilbake 😊.

Dato for oppholdet: august 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, uaasegg
Hotel- cmanager, Owner på Zafiro Bahía, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2022

Vi er svært glade for å høre at du er fornøyd med oppholdet ditt hos oss. Vi setter pris på at du trekker frem vårt hyggelige personale og gode beliggenhet som positive elementer ved vårt hotell. Det er også veldig hyggelig å høre at renhold og service holder den standard som forventes.

Anmeldt 1. august 2022

Fantastisk strand og bra med sportsfasiliteter på hotellet. Fine bassenger og ok rom. Bra mat i buffetrestauranten, men tallerknene var ikke helt rene. Veldig ekkelt. De var litt dårlige på å vaske rommet også. Gikk plutselig tre dager før de kom innom rommet. Alt i alt veldig fornøyd, men renhold kunne vært bedre.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, eilinsh
Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Kjempefint hotell med perfekt beliggenhet ved stranden I alcudia. Rommet var rent og sengene var gode.kjøkkenskapene bar preg av slitasje .
Personalet var kjempeflinke og maten helt perfekt. 7km.til Alcudia by,men bussen stoppet like ved. Lite sentrum i nærheten. Her vil vi tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, TrixiVX
Customer Support, Owner på Zafiro Bahía, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Kjære Trixi,
tusen takk for din hyggelige tilbakemelding på ditt opphold her hos oss.

Vi må bare starte med å beklage for at kjøkkenskapene ikke levde opp til forventingene. Dette er langt under vårt standard og vi skal se nærmere på dette slik at vi kan ordne opp til neste gang.

Det var derimot kjempeflott å høre at du syntes hotellet var kjempefint med perfekt beliggenhet, samt at rommet var rent og at sengene var komfortable.

Det er alltid hyggelig å høre positiv tilbakemelding på vårt personale både når det gjelder bra renhold, samt at maten var helt perfekt.

Mange takk, og dere er hjertelig velkommen tilbake når som helst!

Anmeldt 17. juni 2022

Hotellet er godt tilrettelagt for de som har all inklusive.

Dyre matbutikker rundt hotellet, dårlige restauranter. Tar ca. 10 min med taxi til alcudia, men dårlige taxi-tilbud i området, ventet lenge hver gang vi skulle ta taxi.

Fine bassengområdet og den fine beliggenheten på standen trekker opp.

Musikk som står på hele døgnet der de underholder barn midt på området trekker ned for oss som reiser uten barn.

Rommene var litt skitne, spesielt badet som kunne hatt godt av en oppussing.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 600malenee

Kjære Alene,
Tusen takk for tilbakemeldingen din på ditt opphold hos oss.

Vi beklager på det sterkeste for at rommene var skitne og at de kunne trenge oppussing. Dette skal vi se nøyere på snarest, og ordne opp da dette er langt under vår standard.

Det var også trist at det var for mye musikk for deg på hotellet. Vi oppmuntret våre gjester til å ta kontakt med oss i resepsjonen slik at vi har muligheten til å ordne opp.

Vi jobber for å tilby våre gjester en komfortabel og fin opplevelse. Vi er klar over at prisene i området kan være høyere enn forventet. Derfor gjør vi vårt beste for å tilby våre gjester et variert utvalg av mat på vårt hotell til gode priser.

Det var utrolig hyggelig at dere likte dere på hotellet generelt, og tusen takk for at du tok deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Vi håper å se deg igjen snart!