Ulrich K
0.5 km fra Grupotel Los Principes & Spa
1.8 km fra Grupotel Los Principes & Spa
Se flere hoteller i Playa de Muro
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Fra første dagen vi ankom ble vi tatt veldig godt imot, de va tilgjengelig 24/7 hele uken og de var veldig behjelpelig uansett hva det måtte være.

Det var gode muligheter for å ligge ved bassengene og stranden som lå rett ved hotellet, og det var alltid ledige solsenger.

Det var veldig gode restaurant muligheter rundt i området, med det var også veldig god mat på hotellet. For å ikke snakke om frokosten. For det første, var det utrolig svært og for det andre var det alt du kunne tenke deg, fra pannekaker & vafler til en skikkelig god engelsk frokost.

Vi dro ene dagen til sentrum Alcudia, det var gode bussforbindelser rett ved hotellet og den førte deg rett dit du skulle. Der var det en ordentlig koselig «gammel by» som virkelig anbefales. Vi spiste på «Restaurante Sa Caseta», der vi anbefaler iberian skinke og ostefat, tapas, beste vi har smakt!!

Alt i alt har vi hatt en tipp topp ferie, vi har ingenting å utsette på hotellet. Anbefales virkelig!!

Må også si at TUI har vært behjelpelig 24/7 uansett hva vi har måtte trenge av service.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, heidihopland
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Hatt to fine uker på Mallorca.

Fin beliggenhet, rett ved stranda
Alltid ledige solsenger
Basseng og sjø i nærheten
Variert utvalg ved frokost, veldig god frokost
Balkong
Dagligvarebutikk i nærheten
Hyggelige folk

Cleaningladies - ikke så bra. Overså en svær kakerlakk og det lå igjen masse sand etter de var her. Fort gjort
Maur på spisebordet og rundt søpla
Dårlig dusjdør som ble ødelagt hele tiden
Harde senger

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Kristin K
Anmeldt 10. mai 2018

Rommet var beliggende ut mot hovedgata, og med en slags trakt til inngangsparti så ble støyen utrolig sjenerende. Det hjalp ikke at inngangsdøra hadde store gliper heller. Resultatet ble å kjøpe ørepropper på Spar borti gata. Madrassene var knallharde og putene noen lange tynne pølser som minnet mest om en sånn man har bena på når man er hos fysioterapeuten. Et kapittel for seg selv er jo folka i resepsjonen. Makan til frekkhet og ubehjelpelige som de er trekker det ikke opp inntrykket av hotellet. Hovmesteren i frokostsalen sier god morgen til alle gjestene, men ser bort i det han sier det. Ikke spesielt sjarmerende det heller. Vi reiser flere ganger i året og er ikke spesielt krevende å ha som gjester
Dette er et sted vi ALDRI skal tilbake til

Romtips: Be om rom ut mot bassenget eller stranda
Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, persimonsen2
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Hadde ein ferie uke her i August. Kom til hotellet uten noe spesielle forventninger, ble positivt overrasket over hvor god standarden var på hotellet i forhold til bad, oppholdsrom og soverom samt rensligheten. To ting som gir dette hotellet utmerket er frokosten og at det ligger rett ved stranden med en egen hage som man har tilgang til solsenger på. Fra hagen går vi rett på stranden og rett i sjøen eller bare rett i bassenget. Ypperlig for par og par med barn.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, mortenr941
Anmeldt 30. april 2017 via mobile enheter

Generell plassering av tui reisende ser ut som om er bakerst v parkering og hovedvei, altså ikke med utsikt, dog 2 min å gå til stranda. Stue og kjøkken trengs oppgradering, baderom var flott.

Tyske, spanske og engelske tv kanaler

+ for strandhåndduker, strandsenger uten kostnad og grei buffet.

Har spa og gratis treningsrom, samt innendørs basseng

Klassifisert som 4 *

Rim i serien 800/900 er da helt bakerst, be om å få noe lengre framme v bestilling
Mye tyskere her.

Sykkelutleie ved siden av hotellet. Matbutikk og flere restauranter, rolig plass, så også en burger king v hotellet.

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, niten27