Hotels VIVA, Marketing på Viva Blue & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2023
Dear Customer,
Thank you for taking the time to share your experiences with us. We are very happy to know that our services provided by the VIVA Blue hotel made your stay pleasant. We look forward to welcoming you again.
Kind regards, Your team at Hotel VIVA Blue & Spa.
Supert hotell med alt til rette for familien. Vi er 12stk som er på dette hotellet. Ingen ting å klage på. Super mat og drikke og solsenger til alle.renholdet er helt topp og betjeningen er smilende og service minded.
Dato for oppholdet: juni 2023
Spør lasseaf om Viva Blue & Spa
Takk, lasseaf
Hotels VIVA, Marketing på Viva Blue & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2023
Kära kund,
Tack för att du tog dig tid att betygsätta oss angående din senaste vistelse på VIVA Blue & SPA. Vi är glada över att veta att allt motsvarade dina förväntningar. Vi kommer verkligen att vidarebefordra dina vänliga ord till all hotellpersonal. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till VIVA Blue.
Vänliga Hälsningar, Ditt Hotel VIVA Blue & Spa-team.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet har flere flotte bassenger, for meg så var et bortgjemt basseng med kun daybeds høydepunktet. Dette bassenget skal være støyfritt og ment for voksne. TUI hadde rotet til vår bestilling, men hotellet skjønte utfordringen og hjalp oss masse. En kort gåtur unna så ligger sjøen hvor man kan leie parasoller og solsenger. Her er det en fin langgrunn sandstrand. Kan på det varmeste anbefale hotellet.
Dato for oppholdet: juni 2023
Spør 172st_lem om Viva Blue & Spa
Takk, 172st_lem
Kjære kunde,
Takk for at du tok deg tid til å vurdere oss angående ditt siste opphold på VIVA Blue & SPA. Vi er glade for å vite at alt svarte til dine forventninger. Vi vil garantert gi dine gode ord videre til alle hotellpersonalet. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til Viva Blue.
Vennlig hilsen, Ditt Hotel VIVA Blue & Spa-team.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig pent og godt utstyrt spa-område som er delt opp hvor barn kan bruke 09-16 (Sauna og steam avskrudd). Genialt til små barn hvor utebassengene blir for kalde. Voksne fra 16-21. God service fra resepsjon til resturant. Her blir man sett. Godt utstyrt mini-marked på hotellet.
Romtips: Fin mulighet for parkering utenfor hotellet
Dato for oppholdet: mai 2023
Spør Errymann om Viva Blue & Spa
Takk, Errymann
Hotels VIVA, Marketing på Viva Blue & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2023
Kjære kunde,
Takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss. Vi er veldig glade for å vite at tjenestene våre levert av Viva Blue-hotellet gjorde oppholdet ditt hyggelig. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.
Vennlig hilsen, Ditt team på Hotel VIVA Blue & Spa.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette er et hotell vi vender tilbake til. Flotte leiligheter. Velstelt inne og ute. Vi er imponerte! Fint utgangspunkt for turer til fots, på sykkel eller med bil. Betjeningen på hotellet er hyggelig og serviceorientert 🤗. Vi reiser gjerne tilbake.
Dato for oppholdet: oktober 2022
Spør Inger Lise U om Viva Blue & Spa
Takk, Inger Lise U
Hotels VIVA, Marketing på Viva Blue & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2022
Kjære gjest,
Tusen takk for dine hyggelige kommentarer om hotellet vårt. Hele teamet takker for hilsenene og er glade for å vite at du likte å besøke oss. Kommentarer som dine fyller oss med tilfredshet for å ha oppnådd formålet vi jobber hardt for dag etter dag. I ditt tilfelle ser det ut til at vi har oppfylt dine forventninger. Det finnes ingen bedre belønning for oss.
Vi håper at du snart kommer tilbake slik at du kan føle deg komfortabel med oss igjen.
En hjertelig hilsen, Ditt VIVA Blue Hotel & Spa-team.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk hotell, fint og rent. Så deilig med all inclusive, maten var god selv om jeg er kresen. Fri tilgang på drikke gjennom hele dagen! Var veldig mye barnefamilier på hotellet så anbefales å sikre seg et bord i ute-delen av restauranten hvor det var litt roligere når man er på kjærestetur.
Dato for oppholdet: september 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør tineih om Viva Blue & Spa
Takk, tineih
Hotels VIVA, Marketing på Viva Blue & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2022
Kjære gjest,
Takk for at du tok deg tid til å skrive denne hyggelige meningen om vårt Hotel VIVA Blue & SPA.
Hvis du bestemmer deg for å bli igjen hos oss, vil vi gjerne ønske deg velkommen tilbake på VIVA Blue.
Med vennlig hilsen, Ditt Hotel VIVA Blue & Spa-team.