Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 383)
Filtrer anmeldelser
2 383 resultater
Vurdering fra reisende
754
822
460
214
133
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
754
822
460
214
133
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 2 383 anmeldelser
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde all inklusive og det var helt perfekt for oss med to voksne og to barn 2 & 4 år. Vi drakk brus, juice, vann, kaffe og øl/vin/drinker døgnet rundt. Det var måltider så å si til alle døgnets tider. Det var ikke den beste maten jeg har spist men det fanns god mat, uten tvil.

Rommet var fint, vi hadde to soverom, stue og stor balkong. Bodde perfekt ved bassenget og theas coffe. Inget bråk fra underholdning. Hadde bamseklubben rett under leiligheten vår.
Negativt att babysengen ikke fikk plass på noe av soverommene. Noe som er litt av hensikten slik at man kan være oppe etter at barna lagt seg.

Bassenget var superkaldt og barna hatet å bade der. Var varmere i havet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, sunnygirlOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Managemen... A, Gerente på Grupotel Alcudia Pins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

Dear sunnygirlOslo;

First of all, thank you to have chosen your TUI FAMILY LIFE Alcudia Pins as your holiday destination and also to have taken some of your time off to review our property.

We are really happy to know you have had a great time with us and that you enjoyed our All inclusive offer, nevertheless we will take note of your comments and make the improvements needed to enhance our standards.

Thank you once again and we hope to welcome you back anytime soon, so please, if you would like to contact me directly, please do not hesitate to mail me to miguel.rojas@nordotel.com; I will be pleased to assist you as much as possible.

Best regards.

Miguel Rojas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018

Vi var her en uke med familien i August. Fikk et nydelig familierom i 4 etasje med havutsikt. Barna storkoste seg hele ferien - og da koser foreldrene seg også :)
Rommet var rent og pent. Litt fullt ved bassenget, men vi holdt oss til det lille bassenget. Vi hadde all inclusive - helt perfekt når man reiser med barn. Ingen stor kulinarisk opplevelse, men helt grei mat.
Anbefales for en avslappende feire.

Romtips: Om mulig - book rom med havutsikt i 3 eller 4 etasje.
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Managemen... A, Gerente på Grupotel Alcudia Pins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Lise K,

Thank you for your lovely feedback.
we are very happy to read you have had a great time with us and we hope to welcome you back soon.
Thank you for your praises of the staff, the cleanliness and the hotel facilities. We know that for a month like August, the hotel may feel a bit full, but we are glad to know you found your space by the childrens pool and had a relaxing time.

Please, if you are thinking on coming back to your TUI FAMILY LIFE Alcudia Pins, please do not hesitate to mail me directly to miguel.rojas@nordotel.com; I will be pleased to assist you as much as possible making of your next visit an unforgettable experiece.

Looking forward to hearing from you soon.

Best Regards,

Miguel Rojas.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Hotellet er gigantisk og det største vi har besøk. Heldigvis har de laget et slags samfunn der. Og det fungerer. Vi besøkte hotellet helt på slutten av sesongen med to barn på 5 og 3 år. Vi var kjempeheldig med utsikten og fikk rom mot stranden og like ved den lille restauranten som heter Green Grill. Her spiste vi frokost da denne plassen var mye roligere enn hovedrestauranten. Ungene er rimelig kresne, men de fant alltid noe å spise.
Hovedrestauranten er stor. Vi synes utvalget av mat ble litt for dårlig og lite variert - men helt greit. Veldig bra dessertbord. I hovedrestauranten har de en barneavdeling der småbarnsforeldre kan sitte. Her er det uformelt og fint. Utvalget i barnebuffeten kunne vært bedre - men helt greit.
Bassengområdet var stort og med mange solsenger. Vi hadde ikke problemer med å få senger, men folk som sover frempå (kl. 10->) vil ikke få solseng. Genialt at hotellet ligger PÅ stranden. Gjør det mulig å variere mellom basseng og strand flere ganger i løpet av en dag. Langgrundt!
Kjekk underholdning på kvelden og flinke folk som hadde Bamseklubb. Ungene var med på klubben et par ganger og koste seg.
Bra renhold og fine rom.
Alt i alt hadde vi en fin ferie på dette hotellet og kan anbefale å reise hit til andre.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 240bjartef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Managemen... A, Gerente på Grupotel Alcudia Pins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2018
Google-oversetting

Dear Bjarte F ,

First of all, thank you to have chosen us as your holiday destination. It has been a great pleasure for us to have hosted your holidays and also to know from you that you have had a good time with us.

Thank you for your praises of the cleanliness and the rooms.
As per your comments about the food variety and quality, please note, we really appreciate your words, and them all will be passed onto our head chef to review the offer and improve our standards.

Thank you for your further recommendations, please, if you would like to contact me directly before coming back, do not hesitate to mail me to miguel.rojas@nordotel.com with any special wish or request; I will be happy to assist you as much as possible.

Looking forward to welcoming you back soon.

Best Regards,

Miguel Rojas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Vi var nettopp 1 uke på Alcudia Pins å er superfornøyd med hotellet. Dette er et hotell som virkelig har tenkt på alt. Det var 5 basseng tilpasset alle aldere. Et babybasseng, et for småbarn med rusjebane, et for større barn samt for voksne. Det var også en lekeplass der og egen fotballbane. Det var flere barer og 3 restauranter slik at man kunne velge hvor man ville spise. Hadde allincluisive så var bare å hente drikke, is ++ maten var overraskende god. Har opplevd på andre allincluisive hotell at maten ofte blir smakløs,men her var den variert og god på smak Veldig godt renhold, hyggelig personale. Supert med nye badehånduker som man fikk byttet annenhver dag. Hadde også gode tilbud til voksne med massasje og trening. Egen babseklupp til barna og underholdning for barn og voksne! Kommer definitivt tilbake hit senere! Bodde i I blokken, men synes avstanden var helt ok. Litt kjedelig med folk som legger av solsenger for så å gå å spise frokost selv om det sto flere steder at det ikke var lov. Kanskje skulle badevakter ha fjernet håndklær til de som tar av senger?

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, catharinab221
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Managemen... A, Gerente på Grupotel Alcudia Pins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Dear Catharina B,

Please, first of all thank you to have chosen your TUI FAMILY LIFE Alcudia Pins as your Holiday Destination.
It has been a great pleasure for us to have hosted your holidays.

Thank you for your praises of the hotel, its facilities, the food in all our restaurants, the staff and the cleanliness. We all in the hotel strive ourselves at maximum to provide the best possible experience to all our guests. We are happy to know you have enjoyed your stay with us.

Thank you for your comments, please note, we will enforce our non-sunbeds reservation system and collect more towels when seeing the beds are unoccupied.

We are already looking forward to welcoming you back again, so please, if for your next visit, you would like to contact me directly, please do not hesitate to do so to miguel.rojas@nordotel.com; I will be pleased to assist you as much as possible.

Best regards,
Miguel Rojas.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018

2- roms leiligheten var romslig og med stor balkong. Grei plass på kjøkkenet for å kunne kokkelere (Vi hadde (heldigvis!) ikke all- inclusive så vi kjøpte inn frokost og (ofte) lunsj for å spare penger. God størrelse på kjøleskapet.

Det er vanskelig å anmelde hotellet på et generelt grunnlag, da vi var to enkle sjeler og det passet fint til oss og vårt forbruk. Men personlig hadde jeg aldri valgt dette hotellet om jeg reiste med familie. Skal prøve å rettferdiggjøre det i korte trekk:

- ALTFOR mange mennesker (2200) fikk vi beskjed om at det var. Dette førte som mange andre her påpeker at det var masse kø for de som hadde all- inclusive. Dette slapp vi unna da vi ikke hadde bestilt det, men det var til tider tragikomisk å observere køene. F. eks da vi skulle reise til Alcudia kl. 1930, så vi at det stod 10-15 personer og små barn i kø for å komme inn for å spise i den ene restauranten.

- Stiller meg bak de som har poengtert at det er for lite solsenger og plass. Vi var tidlig ute (0900) og fikk alltid gode senger, men fra 0930 var det fullt.

- Stranden er umåtelig vakker, men det er dyrt å ligge på solsengene (13,75 euro for senger + parasoll).

- Framstår som et bra sted for unger i alle aldre - men det er latterlig mye støy og musikk på hotellet frem til 2330.

Summa summarum: ungene vil elske dette stedet - foreldre kan fort bli sliten. Et helt greit sted å reise for par/ venner om en finner restplass her, men ikke betal full pris - det finnes uendelig bedre hoteller for slike reisefølger i og rundt Alcudia. Det oser charterfeber over dette hotellet.

Romtips: A-D inngang virker mer stille. Ikke dusj mellom 1800 og 1900, da er det svært lite vanntrykk i tredje etasje ihvertfall.
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 504eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Managemen... A, Gerente på Grupotel Alcudia Pins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2018
Google-oversetting

Dear Eirik H;

Thank you for your review and for the hotel description you have just given.
As you said it is a hotel with a large capacity, 100% catered for families with kids, where fun is guaranteed for all ages.
The hotel is located right on a beach with very calm water what makes it perfect for the little ones to enjoy and play.

We are very sorry to read that we did not fulfilled your expectations but please note we will share your comments to the rest of the team to keep up improving our standards.

If you would like to mail me with anything else about your experience, please do not hesitate to do so to miguel.rojas@nordotel.com; I will be pleased to hear from you.

Best regards.

Miguel Rojas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser