Anbefales på d sterkeste! Fantastisk god mat og service. Er du i La Zenja bør du besøke denne restauranten
2–6 av 280 anmeldelser
Ventet i 1 t på mat å det var veldig varmt. De har ingen styring å de som kom etter oss fikk mat først.
Dårlig service å middels dårlig mat.
Anbefales ikke
Tok litt tid før en fikk bestilt både drikke og mat, deretter en god stund før maten kom, men når den kom så var det veldig god mat. Det var litt for mye støy for min smak da det var opptreden underveis mens folk spiste mat
Har spist her kanskje 15 ganger på 4 uker. Helt urolig god mat. Stor meny. Anbefaler spesielt nr 44 mild! Veldig hyggelig personale. Stengt mellom kl 16-18.
Heldige oss som har blitt "naboer" med den perlen av en asiatisk restaurant. Her blir det møtt med smil og varm personlig mottakelse. Her kan man både sitte ute og inne. Vårt første besøk endte på terrassen med flott solnedgang. Menyen er spennende og rikholdig så her må flere besøk til for å få prøvd alt vi har lyst til å Smake. Hver dag frem til 20.00 kan man velge dagens 3 retters meny. De har også menyer for 2,4 og 6 personer hvor man kan dele og dermed få smake flere av rettene. Vårt valg endte på sprøstekt and med pannekake, grønnsaker og fyldig saus. Anden ble elegant delt opp ved bordet av vår hyggelige servitør. Smaken var himmelsk. Til hovedrett falt valget på biff i peppersaus med løk og stekt and i plommesaus, sist nevnte rett var en av mine 5 beste retter jeg har smakt i løpet av mine 36 år. Retten var rett og slett så god at vi smilte fra øre til øre. Restauranten har en innbydende dessertmeny, men dessverre ble magen mett før øynene så desserten må vente til besøk. Restauranten bydde både på rekechips med dip og en liten avslutningsdrikke. På denne restauranten føler man seg verdsatt og velkommen, legg også merke til det vakre servicet maten blir servert på. Vel hjemme i Norge drømmer vi oss bare tilbake til smilene, maten og den herlige terrassen. Vi gleder oss til mange besøk i årene fremover 😀