“Stay away!”

Wok Center
Vurdert som nr. 46 av 54 Restauranter i Playa Flamenca
Kjøkken: Asiatisk
Anmeldt 17. juni 2024 via mobile enheter

Ikke et sted om du ønsker god mat, dyrt og dårlig er veldig dårlig kombi.
Synd jeg ikke sjekket først, men ble litt stresset av sultne unger.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, TPEriksen

Anmeldt 26. januar 2020

Her var vi noen venner for en hyggelig middag. Her var det fritt frem å velge i alle de rettene, noen var fedrig tilberet men andre vat rå varer som da blei wokket med en gang. Billig og god velsmakende mat

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, Willy M
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

4stk på restaurant, trodde vi. Vi elsker sushi, men hold dere langt unna her.
Ingen service, sushi fra kjøledisken.
Blek fisk, bleke reker ginger som er like blek rosa som laksen og vasabi like så.
Måtte vente 45 min på fersk sushi...

Dato for besøk: august 2019
Takk, kjelloven2018
Anmeldt 21. februar 2019 via mobile enheter

Maten var kald. Så ut som den hadde stått der i timesvis.
Pizzaen liknet den jeg har satt igjen fra kvelden før.
Uhøflig personale, som mente maten var god og at dette var et godt kjøp.
Bruk heller 14 euro på burger king

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Petter333
Anmeldt 24. juli 2016

Ble lurt . Fikk betale for syv voksene . Vi var fem voksene og ett barn som va 6 år. barnet hade med seg mat fra burger king. dette var ett bedragrei. Det gikk ikke diskutere da servitören som hade skrevet antall personer hade gått hjem for dagen

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Finn K

Reisende som så på Wok Center, så også på

Playa Flamenca, Orihuela

Har du vært i Wok Center? Del dine erfaringer!