“Lang ventetid, feil bestilling og dårlig mat”
Anmeldelse av Cafetería Concierto

Cafetería Concierto
Vurdert som nr. 15 av 85 Restauranter i Playa Flamenca
Prisklasse: USD 5 - USD 22
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Gatekjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Gatekjøkken
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Ventet lenge på både hovedrett og dessert. Til hovedretten fikk vi feil tilbehør, og maten smakte absolutt ikke til forventningene. Vi bestilte bbq ribs, cajun kylling, nachos og spagetti bolognese. Vil ikke anbefale noen av de, kunne laget det bedre selv. Ville ikke kastet bort pengene mine her. Betjeningen kunne vært hyggeligere, ikke mange smil å se.

Takk, malinb431

Anmeldt 11. juli 2018

Grei mat til grei pris. Hyggelig betjening. Vi satt under tak på uteserveringen, og det var greit selv om sola var på det varmeste.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Cato Ø
Anmeldt 26. januar 2018

Hyggelig kafeteria der de har god mat og ikke minst billig. Denne gangen var det grill mat som ble menyen med forskjellige grill retter og det var det mye snadder. Velsmakende og til drikke var det husets rødvin som var god til den nette sum av 8 euro

Dato for besøk: januar 2018
Takk, SolB455
Manolo2014, Propietario på Cafetería Concierto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2018

Thank you very much

Anmeldt 8. juli 2017 via mobile enheter

Endelig et sted med god mat og super service! Vi fikk bestille raskt, måtte ikke vente lenge på noe:-) Anbefaler husets spesialiteter!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Nelleneil
Jmconesa4, Propietario på Cafetería Concierto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2017

Thanks a lot for your comment.

Anmeldt 25. april 2017 via mobile enheter

God mat, nydelig pizza. Svært hyggelig personale og god service. Rimelige priser. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Daniel Mowatt L
Manolo2014, Propietario på Cafetería Concierto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2017

Thanks a lot for your comment

Reisende som så på Cafetería Concierto, så også på

Playa Flamenca, Orihuela
Orihuela Costa, Costa Blanca

Playa Flamenca, Orihuela

Har du vært i Cafetería Concierto? Del dine erfaringer!