UNNGÅ DETTE STEDET!
Jeg var i dag på tur med min mor til Oscarsborg, og vi tok turen innom Havnekroa for noe å drikke i sola. Der var det fullstendig kaos, med mange folk som klagde på at de enten ikke fikk maten sin eller at de hadde ventet altfor lenge med å betale. Jeg gikk derfor til baren og bestilte og betalte for en øl og et glass vin før vi satte oss ut på et ledig bord (som var helt fullastet med gamle tallerker, glass og matrester som ikke var ryddet etter gjestene før oss)
Servitøren (som påsto han drev stedet), ble sur når vi spurte om han kunne rydde av bordet. Etter en stund kom han tilbake og sa at vi måtte flytte oss inn, fordi det kom et par med barn (som han mente hadde bestillt utebord). Det sto ingen ting om at bordet var reservert, og han hadde heller ikke sagt noe om det tidligere. Vi sa derfor ifra at vi ikke ville sitte inne, men at vi skulle drikke opp og så gå. Han kom straks tilbake rasende og slang en 200-lapp på bordet og sa: «se her har dere pengene; GÅ!»
Jeg har aldri opplevd maken. Han begynte å bli høylytt og ydmyke min mor på 64, og jeg bestemte meg derfor for at vi måtte gå.....og kommer aldri til å komme tilbake dit.