“Null tilbud!”
Anmeldelse av Havnekroa Oscarsborg

Havnekroa Oscarsborg
Vurdert som nr. 23 av 31 Restauranter i Drøbak
Beskrivelse: Havnekroa Oscarsborg er en restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. De serverer alt fra italiensk pizza, husets hamburger, til fiskesuppe og salater. Havnekroa ligger i vannkanten på Oscarsborg gjestehavn, omgitt av fantastiske natur, på en øy full av severdigheter og historiske hendelser. Restauranten har plass til 45 gjester inne, og den solfylte uteserveringen rommer 120 gjester. Med utsikt over havnen og Oscarsborg, er Havnekroa det perfekte stedet for noe godt i glasset eller en matbit i solen.
Anmeldt 7. juli 2023

Nok en helg her med ingen annen mat en dårlig pizza, null service og dyrt. Vårt siste besøk hos havna i år. Håøya eller soon er mye bedre. Styr båten rett forbi!!

7  Takk, Roger L

Anmeldt 5. juli 2023

Dessverre var det ikke andre steder å kjøpe mat. Ser av andre anmeldelser at jeg ikke er den eneste. Fikk møkkete bord og ingen kom og ryddet. Ingen mat da vi kom . Måtte vente til etter klokken 1300. Da hadde de kun pizza og gårsdagens pølser til guttungen. Veldig høy musikk så umulig å prate med hverandre. Stedet er ødelagt vi kommer aldri tilbake.

8  Takk, Julie R
Anmeldt 5. juli 2023

Havnekroa har en flott beliggenhet, men minner lite om spisested når man kommer inn i et rotete rom med støyende musikk og en servitør som leker klovn. Ingen presentasjon av maten, ingen fysisk meny, og lite variasjon. Pizzaen var spiselig, men styr unna smakløse pølser, fries med gammel oljesmak, og skilt aioli.
Høy musikk inne gjorde det vanskelig å kommunisere og misforståelser oppstod.
Første gang ble det kaffe og is 12.15, for det var ikke åpnet for matservering enda…..
2 gang ble det skuffende mat. Hvor var de ansvarlige? Bare unge, uerfarne servitører(men veldig flinke på det de hadde lært) kom til bordet for tilbakemelding.
Neste gang tar jeg med matpakke.

8  Takk, torunnm556
Anmeldt 2. juli 2023

Første gang vi spiser her etter at nye drifters tok over. Her har kvaliteten rast mange hakk siden sist vi var der. Da vi kom var det mange tomme bord der, men de var ikke ryddet. Vi ryddet et bord selv, og prøvde å få betjeningen til å tørke over dette, gjentatte ganger ble vi fullstendig oversett, så vi tørket det verste med en serviett selv. Vi hadde min mor med, hun slet da vi ikke kunne få en meny, her. Bestillingen gikk for så vidt greit på web, for oss som kunne dette. Min mor ville gå, noe vi nok hadde gjort, om det var andre alternativer. Så til maten. Også her har kvaliteten dalt, vi var 5 personer totalt, maten kom i 3 omganger. Den siste som fikk maten fikk servert halv varm mat. Pommes frites som var mer kokt enn fritert, hamburger men imponerende lite tilbehør. Hadde ikke vært mulig å få på mindre av f.eks coleslaw. Til og med pizza’n seig. Og dette var en dag havnen var nesten tom. Tenker vi neste gang spiser i båten.

8  Takk, Frode A
Anmeldt 28. juni 2023

Tok båten ut med gode venner. Så på menyen at de hadde både burger, fiskesuppe osv. Vi gledet oss i det nydelige været. Ble tatt godt imot av havnevakter som alltid😃 Havnekroa hadde fått nye drivere og en blid dame tok oss imot ,tror hun het erika men husker ikke sikkert. Der stoppet også hyggen for vår del. De hadde ikke øl på tapp og tilbød kun pizza til nesten 250 kr. Noe vi kjøpte da vi ikke hadde noe annet valg! Den var svidd og utrolig laber . Da vi klagde fikk vi som beskjed at det ikke var noe galt med pizzaen🤦‍♂️ jeg ble mektig irritert men som plaster på såret bød den hyggelige damen meg på en joint Da betjeningen sto og røyket og det luktet på uteserveringen så var vi så frekke å spurte om det i det minste. Det hjalp stemningen på båten på vei hjem. Så tusen takk for den erika 🥰 men anbefales ikke som ett spisested🤦‍♂️

Dato for besøk: mai 2023
10  Takk, Jenna A

Reisende som så på Havnekroa Oscarsborg, så også på

Har du vært i Havnekroa Oscarsborg? Del dine erfaringer!