Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God som gull ❤️”

Bombay Masala Indisk Restaurant & Bar
Få mat levert
Vurdert som nr. 9 av 27 Restauranter i Drøbak
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Var på Bombay Masala i går . Var ikke den første og absolutt ikke den siste gangen. Fantastisk mat og service. Interiøret har også blitt fint etter oppussingen. Over alt er det skinnende rent. En av de beste indiske restaurantene jeg har vært på, og jeg har besøkt mange rundt omkring i verden ❤️. ‍

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Ingun2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 57 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat! Delikat og smakfull fra begynnelse til slutt. Behagelig og vennlig servitør, som var både oppmerksom og hjelpsom. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ambassador161105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Andre gang på dette stedet var en stor skuffelse. Take-away en time for stengetid, bestillingen ble ringt inn. Oksegryte med ris, medium styrke. Maten var smakløs, kjøttet seigt og styrkegraden ekstra sterk. I hver av porsjonene fisket vi opp en rød chili i skiver, inkl frø. Kanskje bare en dårlig dag på jobben men absolutt ikke akseptabelt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, annesG2097NM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Dette stedet egner seg for de fleste anledninger selv om lokalet fint kunne trenge litt oppussing. MEN maten og servicen er så god at det absolutt er verd et besøk. Hvis du sliter med matallergi, så blir de ikke vippet av pinnen, men gjør alt for å påse at du får en hyggelig og god matopplevelse. For en matallergiker er det meget betryggende.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2018
Takk, HegeKarin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Bombay masala har aldri skuffet oss. En meny med mange velsmakende indiske retter, men ikke minst et sted som har ambisjoner om å gi deg en god opplevelse. Tøyduker og servietter, papadams med tilbehør er inkludert, servitører som er opptatt av at du har det bra. Hele familien finner noe de vil ha. Spennende å utforske nye retter.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ErikLundeby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bombay Masala Indisk Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bombay Masala Indisk Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din