Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Anmeldelse av Pavels bakeri

Pavels bakeri
Vurdert som nr. 10 av 25 Restauranter i Drøbak
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2021

Vi var fire stykker, to voksne og to barnebarn. Uteplassen ligger koselig til og lunt. I dag var det litt høst drag i luften, men der var det deilig. Vi spiste smørbrød og kaker.
På laksesmørbrødet kunne det vært noe mer laks og litt mindre eggerøre, men det smakte godt, rekesmørbrødet hadde for mye majones og der kunne det vært noe mer reker. Begge smørbrødene på nydelig brød. Kakene smakte fortreffelig og kan anbefales. Totalt sett hadde vi et deilig måltid i hyggelige omgivelser. Kan trygt anbefale stedet, en hyggelig opplevelse. Velkommen!!

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ullern22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 26 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Dette er stedet for et kakestykke.
Også fristende utvalg av påsmurt rundstykker/smørbrød. Alt er meget delikat og fristende.
Et fint sted for påfyll og en pust i bakken.
Stedet virker familiedrevet, og betjeningen er vennlig og hjelpsom.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 207arnew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig sted med godt utvalg av kaker og annet bakverk. Relativt få sitteplasser inne men det er også plasser ute om temperaturen tillater det.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Aorta67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2018

Vi var i Drøbak en søndag formiddag og var ute etter et sted å ta en kopp kaffe med nogo attåt. Pavels kunne by på nydelig bakverk og svært rikelige stykker/posjoner! Det var godt med plass ute, med parasoller mot sol/regn. Eneste lille aber var at det ble kø ut av inngangsdøra, og den var smal, slik at det ble litt vanskelig å gå ut med et brett. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Harald G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste frokost her en av dagene vi lå i båt i gjestehavnen. Maten var grei, god service men kanskje litt kjedelig utvalg. Kjæresten spiste karbonadesmørbrød og han var veldig happy, min calzone var grei men ikke noe mer. Burde kanskje prøvd børek med spinat, de så gode ut. .

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, lindahH7467EM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pavels bakeri, så også på

 

Har du vært i Pavels bakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.