Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 181
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (94)
Filtrer anmeldelser
94 resultater
Vurdering fra reisende
27
38
22
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
38
22
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 94 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk sjarmerende hotell. Personalet er usedvanlig imøtekommende og hjelpsomme. Bra restaurant! Grei frokost-ikke mer utvalg enn det bør være. Gåavstand til alt! Veldig familievennlig, kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Annepaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Blide og hyggelig personalet, og fantastisk god mat i den nyoppussede resturanten. Frokostbuffeten var nok noe amputert pga. Covid-19, men en grei løsning når ting er som de er. Anbefales. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kristinbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

På dette historiske hotellet, i Drøbak sentrum,ble vi møtt med et stort smil og mye vennlighet. De ansatte satt kunden i fokus og hadde tid. Vi fikk et rent, ryddig og flott papegøyerom. Coronafrokosten var god, servert på Stavanger flint med god historie på kjøpet. En slik plass er det godt å være. Kan anbefales, vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Sentralt og koselig hotell i Drøbak sentrum! Herfra kan du gå til alt! Koselige og blide ansatte, som gjør ditt besøk så godt som det kan bli, lite støy, selv med vinduer oppe! Stort utvalgt i spisesteder i umiddelbar nærhet. Hvorfor bo noe annet sted, når du kan bo på Reenskaug?

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 906gudrunf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2019

Fint rom - 214, deilig seng.

Men skulle ønske det var dusj vegg istedenfor ekkelt dusjforheng..

Meget hyggelig personale

Ikke store frokosten , men det som var smakte deilig.

Gratis parkering

Hotellet er midt i sentrum - gåavstand til det meste.

Ganske lytt.. hørte godt rengjøring av naborommet tidlig på morgenen...

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser