Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 200
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.22
Hotels.com
Expedia.com
USD 200
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.22
Booking.com
Orbitz.com
Travelocity
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (105)
Filtrer anmeldelser
105 resultater
Vurdering fra reisende
36
38
22
6
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
38
22
6
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 105 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nb: Selv om du har bestilt fra hotellets egen hjemmeside er du ikke garantert rom her! Ei noe hjelp ved feil på DERES system. Kom til hotellet for en uke siden, jeg hadde bestilt oppholdet fra hotellets egen hjemmeside og hadde kopi av det. En teknisk feil var visst skjedd og de fant ikke bestilling. Klart det kan skje! Men det var måten leder på hotell taklet det som var uvanlig og ja ekstremt dårlig. Jeg fikk skylden for at det hadde skjedd, først hadde jeg bestilt bare dagen før hevdet han (for det så han i systemet..)Dette hevdet han selv om han hadde fått en kopi med hotellets egen bekreftelse hvor bestillingdato jo kunne leses øverst i E-Mail. Deretter sa han at jeg hadde endret bestilling matten døgnet før...da hadde jeg vel neppe kommet. Da jeg sa at de hadde et ansvar med å løse dette da det er booket på DERES hjemmeside hevdet han at de ikke var ansvarlig da de kjøper selve bookingtjenesten av et annet firma! Dette har jo selvfølgelig ingen ting å si! Jeg fikk ingen hjelp og oppholdet falt i vasken. Vært her en natt før for ett år siden. Hotellet er lite og slitt med små mørke rom, svært sparsommelig frokost i forhold til det jeg er vandt til men har en fin uteplass og en bra beliggenhet. Vil du overnatte i Drøbak har du kun dette hotellet samt Festningen som begge har samme eiere... Sjøutsikt er det ikke vil du ha det må du til Son..

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, sissino
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk sjarmerende hotell. Personalet er usedvanlig imøtekommende og hjelpsomme. Bra restaurant! Grei frokost-ikke mer utvalg enn det bør være. Gåavstand til alt! Veldig familievennlig, kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Annepaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Blide og hyggelig personalet, og fantastisk god mat i den nyoppussede resturanten. Frokostbuffeten var nok noe amputert pga. Covid-19, men en grei løsning når ting er som de er. Anbefales. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kristinbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

På dette historiske hotellet, i Drøbak sentrum,ble vi møtt med et stort smil og mye vennlighet. De ansatte satt kunden i fokus og hadde tid. Vi fikk et rent, ryddig og flott papegøyerom. Coronafrokosten var god, servert på Stavanger flint med god historie på kjøpet. En slik plass er det godt å være. Kan anbefales, vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Sentralt og koselig hotell i Drøbak sentrum! Herfra kan du gå til alt! Koselige og blide ansatte, som gjør ditt besøk så godt som det kan bli, lite støy, selv med vinduer oppe! Stort utvalgt i spisesteder i umiddelbar nærhet. Hvorfor bo noe annet sted, når du kan bo på Reenskaug?

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 906gudrunf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser