Billy sjo
28.9 km fra Reenskaug hotel
28.6 km fra Reenskaug hotel
Se flere hoteller i Drøbak
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi ankom hotellet sent fredagskveld. Hotellet ligger midt i sentrum av Drøbak. Vi fikk rom i 3.etasje. Det var få parkeringsmuligheter knyttet til hotellet. Vi måtte parkere i Drøbak der det var ledig plass ca 5 min gange. God mat servert av flinke servitører. Det var noe støy fra forbipasserende og fra uterestauranten og uteplassen til hotellet. Hotellet har definitivt et særpreg med god utsikt fra rommet. På en varm sommerdag som denne savnes et kjølende ventilasjonssystem. Men er man på et historisk hotell så er det kanskje slik man skal ha det.

Takk, 222lasseh
Anmeldt 21. juli 2020

Et koselig gammelt hotell. Hyggelig personale. Noen få parkeringsplasser ved hotellet. Frokost var helt ok. Vi besøkte restauranten om kvelden og ble servert utmerket mat. Prøvde både entrecote og kveite. God atmosfære.

Takk, Grashoppa
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nb: Selv om du har bestilt fra hotellets egen hjemmeside er du ikke garantert rom her! Ei noe hjelp ved feil på DERES system. Kom til hotellet for en uke siden, jeg hadde bestilt oppholdet fra hotellets egen hjemmeside og hadde kopi av det. En teknisk feil var visst skjedd og de fant ikke bestilling. Klart det kan skje! Men det var måten leder på hotell taklet det som var uvanlig og ja ekstremt dårlig. Jeg fikk skylden for at det hadde skjedd, først hadde jeg bestilt bare dagen før hevdet han (for det så han i systemet..)Dette hevdet han selv om han hadde fått en kopi med hotellets egen bekreftelse hvor bestillingdato jo kunne leses øverst i E-Mail. Deretter sa han at jeg hadde endret bestilling matten døgnet før...da hadde jeg vel neppe kommet. Da jeg sa at de hadde et ansvar med å løse dette da det er booket på DERES hjemmeside hevdet han at de ikke var ansvarlig da de kjøper selve bookingtjenesten av et annet firma! Dette har jo selvfølgelig ingen ting å si! Jeg fikk ingen hjelp og oppholdet falt i vasken. Vært her en natt før for ett år siden. Hotellet er lite og slitt med små mørke rom, svært sparsommelig frokost i forhold til det jeg er vandt til men har en fin uteplass og en bra beliggenhet. Vil du overnatte i Drøbak har du kun dette hotellet samt Festningen som begge har samme eiere... Sjøutsikt er det ikke vil du ha det må du til Son..

1  Takk, sissino
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk sjarmerende hotell. Personalet er usedvanlig imøtekommende og hjelpsomme. Bra restaurant! Grei frokost-ikke mer utvalg enn det bør være. Gåavstand til alt! Veldig familievennlig, kommer gjerne igjen

2  Takk, Annepaa
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Blide og hyggelig personalet, og fantastisk god mat i den nyoppussede resturanten. Frokostbuffeten var nok noe amputert pga. Covid-19, men en grei løsning når ting er som de er. Anbefales. Vi kommer tilbake.

Takk, Kristinbe