Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 189
Booking.comUSD 190
eDreamsUSD 190
FindHotelUSD 190
TravelocityUSD 189
Orbitz.comUSD 189
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (96)
Filtrer anmeldelser
96 resultater
Vurdering fra reisende
29
38
22
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
38
22
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 96 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi ankom hotellet sent fredagskveld. Hotellet ligger midt i sentrum av Drøbak. Vi fikk rom i 3.etasje. Det var få parkeringsmuligheter knyttet til hotellet. Vi måtte parkere i Drøbak der det var ledig plass ca 5 min gange. God mat servert av flinke servitører. Det var noe støy fra forbipasserende og fra uterestauranten og uteplassen til hotellet. Hotellet har definitivt et særpreg med god utsikt fra rommet. På en varm sommerdag som denne savnes et kjølende ventilasjonssystem. Men er man på et historisk hotell så er det kanskje slik man skal ha det.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, 222lasseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Et koselig gammelt hotell. Hyggelig personale. Noen få parkeringsplasser ved hotellet. Frokost var helt ok. Vi besøkte restauranten om kvelden og ble servert utmerket mat. Prøvde både entrecote og kveite. God atmosfære.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Grashoppa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nb: Selv om du har bestilt fra hotellets egen hjemmeside er du ikke garantert rom her! Ei noe hjelp ved feil på DERES system. Kom til hotellet for en uke siden, jeg hadde bestilt oppholdet fra hotellets egen hjemmeside og hadde kopi av det. En teknisk feil var visst skjedd og de fant ikke bestilling. Klart det kan skje! Men det var måten leder på hotell taklet det som var uvanlig og ja ekstremt dårlig. Jeg fikk skylden for at det hadde skjedd, først hadde jeg bestilt bare dagen før hevdet han (for det så han i systemet..)Dette hevdet han selv om han hadde fått en kopi med hotellets egen bekreftelse hvor bestillingdato jo kunne leses øverst i E-Mail. Deretter sa han at jeg hadde endret bestilling matten døgnet før...da hadde jeg vel neppe kommet. Da jeg sa at de hadde et ansvar med å løse dette da det er booket på DERES hjemmeside hevdet han at de ikke var ansvarlig da de kjøper selve bookingtjenesten av et annet firma! Dette har jo selvfølgelig ingen ting å si! Jeg fikk ingen hjelp og oppholdet falt i vasken. Vært her en natt før for ett år siden. Hotellet er lite og slitt med små mørke rom, svært sparsommelig frokost i forhold til det jeg er vandt til men har en fin uteplass og en bra beliggenhet. Vil du overnatte i Drøbak har du kun dette hotellet samt Festningen som begge har samme eiere... Sjøutsikt er det ikke vil du ha det må du til Son..

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, sissino
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk sjarmerende hotell. Personalet er usedvanlig imøtekommende og hjelpsomme. Bra restaurant! Grei frokost-ikke mer utvalg enn det bør være. Gåavstand til alt! Veldig familievennlig, kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Annepaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Blide og hyggelig personalet, og fantastisk god mat i den nyoppussede resturanten. Frokostbuffeten var nok noe amputert pga. Covid-19, men en grei løsning når ting er som de er. Anbefales. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kristinbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser