Nb: Selv om du har bestilt fra hotellets egen hjemmeside er du ikke garantert rom her! Ei noe hjelp ved feil på DERES system. Kom til hotellet for en uke siden, jeg hadde bestilt oppholdet fra hotellets egen hjemmeside og hadde kopi av det. En teknisk feil var visst skjedd og de fant ikke bestilling. Klart det kan skje! Men det var måten leder på hotell taklet det som var uvanlig og ja ekstremt dårlig. Jeg fikk skylden for at det hadde skjedd, først hadde jeg bestilt bare dagen før hevdet han (for det så han i systemet..)Dette hevdet han selv om han hadde fått en kopi med hotellets egen bekreftelse hvor bestillingdato jo kunne leses øverst i E-Mail. Deretter sa han at jeg hadde endret bestilling matten døgnet før...da hadde jeg vel neppe kommet. Da jeg sa at de hadde et ansvar med å løse dette da det er booket på DERES hjemmeside hevdet han at de ikke var ansvarlig da de kjøper selve bookingtjenesten av et annet firma! Dette har jo selvfølgelig ingen ting å si! Jeg fikk ingen hjelp og oppholdet falt i vasken. Vært her en natt før for ett år siden. Hotellet er lite og slitt med små mørke rom, svært sparsommelig frokost i forhold til det jeg er vandt til men har en fin uteplass og en bra beliggenhet. Vil du overnatte i Drøbak har du kun dette hotellet samt Festningen som begge har samme eiere... Sjøutsikt er det ikke vil du ha det må du til Son..