Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Vurdering fra reisende
35
38
22
5
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
38
22
5
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 103 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Et veldig hyggelig hotell med sentral beliggenhet. Koselig uteservering. Utrolig serviceinnstilte ansattte, blide og hyggelige. Rene, pene rom. Gode senger. Nydelig mat i restauranten og god frokost. Alt i alt et trivelig opphold☺️Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Berit N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig hotell med kjempehyggelig betjening som virkelig kan service og kundebehandling. Godt kjøkken og god mat
Flott og veldig rikholdig frokostbord. Trivelig uteservering både med og uten tak over. Hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 727kayn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Vi spiste ute i nydelig sommervær. Noe støy fra trafikken rett utenfor. Meget hyggelig og oppmerksom betjening. Vi bestilte begge hamburgermeny med søtpotet fries. Kan anbefales, meget god.
Pavlova med sitronkrem som avslutning føltes dog noe for søt og Cappuchino maskinen var ødelagt. Husets vin, både hvit og rød var meget gode. Anbefaler et besøk her og jeg kommer gjerne igjen for å «spise meg gjennom resten av menyen»

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hiped
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2020

I disse korona tider var det ekstra hyggelig å komme ut med venner å spise middag.Forventningene var høye hos alle.Nydelig opp pussede lokaler møtte oss.Kjempe blid kelner,nydelig mat.En veldig hyggelig kveld hvor ikke minst smittevernet ble godt i varetatt.Anbefales på det varmeste,vi kommer i allefall tilbake

Dato for oppholdet: november 2020
    • Sted
    • Service
Takk, Annemor S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2020 via mobile enheter

Trengte overnatting for en natt og valgte Reenskaug. Fant greit frem og parkerte på hotellets anviste plass. Pøsregn i Drøbak hele dagen. Veldig hyggelig dame i resepsjonen (som er der bardisken er). Fin info om frokost og parkering og alt, men jeg skulle dra før frokosten var i gang og spiste middag utenfor hotellet. Nesten litt synd siden selve lokalet var kjempefint og varmt innredet.

Hotellet hadde frista med utsikt over byen. Rommet mitt hadde utsikt til mosekledd takstein, fjellvegg og noens røykehjørne. Men det regna som sagt så no hard feelings. Elsket at Reenhaug fortsatt har minibar. Veldig kjekt for oss som liker å kunne lagre kjølevarer.

Standard hotellseng med overtall av puter med ymse flekker på. De ble fort lagt på gulvet. Deilig bad med god dusj og alt.

Gjennomsnittlig score da alt føltes gjennomsnittlig. Litt falmet. Litt flekkete. Litt slitt. Men hyggelig følelse og gode ansatte. Jeg vil velge dette fremfor kjedehotell neste gang også.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, monsebakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser