“Fantastisk service og sandwich.”
Anmeldelse av Ett Rom & Kjøkken

Ett Rom & Kjøkken
Vurdert som nr. 12 av 23 Restauranter i Drøbak
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted, med god service, god mat og en fantastisk drøbaksbolle. Her lager de også det barna har lyst på så bare snakk med disse hyggelige damene når dere kommer.

Takk, klausen91

Anmeldt 6. august 2019

En hyggelig hage i fint vær. Vi spiste chevresalat med pære og det var desverre litt skuffende. Veldig mye helt vanlig salat. Burde i det minste vært servert med litt brød.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Rune S
Anmeldt 7. mai 2019

Deilig mat,rikelige porsjoner og hyggelig betjening.Byens beste lunchstedAll maten var hjemmelaget.Det ble bakt kaker og brød hver dag ble vi fortalt.Tror jammen jeg tar en tur i morgen jeg om sola titter frem☀️☀️

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Annemor S
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

For et hyggelig sted!
Bak en lav, litt anonym dør på et hjørne finner du dette hyggelige stedet. Vi bøyer hode og går inn, til 4 bord og en blid og smilende medarbeider. Her oser det av varme og hjerterom. De har mange flotte kaker og bakverk i disken, men vi er litt sultne og ber pent om menyen. Og her var et noe for enhver smak. Vi valgte løksuppe, salat med brie, spekeskinke og quinoa og en sandwich. Maten tilberedes og serveres ganske så raskt og for en smakfull opplevelse vi fikk. En stor porsjon løksuppe serveres med deilig focaccia brød og salaten lekkert presentert. Jeg tror ikke jeg har spist en så deilig løksuppe på mange år, dette kunne de. Og salaten, vel den er det ingenting og utsette på. Her får du hjemmekoselig atmosfære, hyggelig betjening og god mat til en god pris. Vi kommer gjerne igjen, men da for å teste kakene, for det hadde vi rett og slett ikke plass til etter dette måltidet. Takk for oss, vi gleder oss til å besøke dere igjen.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 190siljej
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Første gang i Drøbak og på denne kafeen . Nydelig moussaka og kaffe , og ei virkelig hyggelig betjening . Anbefales

2  Takk, linnsann

Reisende som så på Ett Rom & Kjøkken, så også på

Har du vært i Ett Rom & Kjøkken? Del dine erfaringer!