Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God opplevelse ”
Anmeldelse av Bangkok & Tokyo

Bangkok & Tokyo
Vurdert som nr. 8 av 23 Restauranter i Drøbak
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Meget god mat til en hyggelig pris. God service og stemning i lokalet med rolig bakgrunnsmusikk. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, 428h_vardk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 38 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Bestilt mat her flere ganger!! Fantastisk godt hver gang. Prisene er ikke så alt for ille heller!! Anbefaler pad thai!! Ikke prøvd sushi ennå men gleder meg til å prøve, 4 stjerner for jeg synes de kunne oppgradert lokalet sitt, litt trangt og slitent. Men maten er fantastisk

Dato for besøk: august 2018
Takk, Mathias951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018

Var der etter mange anbefalinger, men ble ikke imponert. Thai-mat er og blir Thai-mat for meg. Dyr øl dessverre.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Hallvard L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi var 5 personer, så vi valgte å bestille litt forskjellig på menyen for å få smake mest mulig. Og opplevelsen var svært tilfredsstillende! Både mat og service. Selv er jeg utrolig glad i Thai mat og har flere ganger vært i Thailand, dette var som å spise i Thailand! Smakene klaffet på en prikk og om man liker litt sterk mat kan man få det også Mine personlige favoritter ble kylling satay (sausen er fantastisk), paneang (curry og kokos), en rett med ribbe og sushi’n var veldig bra. Skal man spise der er det lurt å bestille bord, da det er et lite sted.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, 924anes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, fantastiske vårruller, de har også et godt tilbud til min veganske sønn, dette er et sted jeg kommer til å besøke ofte. Lett med tåke away også.

Dato for besøk: august 2018
Takk, kirstiireneliner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bangkok & Tokyo, så også på

 

Har du vært i Bangkok & Tokyo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.