“Super Thai!”
Anmeldelse av Bangkok & Tokyo

Bangkok & Tokyo
Vurdert som nr. 5 av 31 Restauranter i Drøbak
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Strålende thaimat som alltid leverer!
Betjeningen er veldig blide og hyggelige.
Absolutt verdt et besøk enten for takeaway eller spise der.
Ps. Jeg ønsker meg en bøtte av sataysausrn deres til jul

1  Takk, MattiHK

Anmeldt 21. mai 2022

Beste vårrullene jeg har spist. Neste gang jeg er i Drøbak kommer jeg til å gå innom for å kjøpe en hovedrett. Vanligvis spiser jeg ikke så mye ute. Men det vil det bli en forandring på nå framover.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, BenteK242
Anmeldt 11. desember 2021

Som oftest god service, og som alltid meget god mat. Den beste sushi varianten «Dragon rolls» er bare helt nydelig:)

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, CatoO20
Anmeldt 8. november 2021

Dette er favoritt restauranten vår. Veldig god mat og service 😁 Vi har vært faste kunder i flere år. Vi er alltid like lykkelig hver gang vi får den gode maten . Vi bestiller ofte take away men har også sittet på restauranten , koselig på en fin sommerkveld å sitte ute.

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, Z2455ABthereseb
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi var innom en gang i 2020, ikke spesielt fornøyde. Ga det en ny sjanse i dag, det burde vi ikke gjort. Sur, uhøflig betjening og veldig middelmådig mat. Betydelig bedre restauranter i nærområdet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, TerMelMil

Reisende som så på Bangkok & Tokyo, så også på

Har du vært i Bangkok & Tokyo? Del dine erfaringer!