Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spennende og god sushi”
Anmeldelse av Vi Sushi & Wok

Vi Sushi & Wok
Vurdert som nr. 16 av 27 Restauranter i Drøbak
Prisklasse: USD 4 - USD 73
Beskrivelse: Velkommen til Vi Sushi & Wok Drøbak! Vi Sushi har et stort fokus på å lage topp kvalitet sushi med mange ulike og spennende smaksopplevelser. Vi har også nydelige og smakfulle asiatiske retter. Du finner oss i Holterveien 2A, 1448 Drøbak (i nærheten av Amfi senter og Dyrløkken bussholdeplass)
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til Vi Sushi & Wok Drøbak! Vi Sushi har et stort fokus på å lage topp kvalitet sushi med mange ulike og spennende smaksopplevelser. Vi har også nydelige og smakfulle asiatiske retter. Du finner oss i Holterveien 2A, 1448 Drøbak (i nærheten av Amfi senter og Dyrløkken bussholdeplass)
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Valgte dagens 15 biter. Kjempegod mat, kort ventetid! Makien med brie og laks var spennende og annerledes, knallgod! Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vi-Sushi-Wok, Eier på Vi Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Hei, Det er veldig fint å høre at du likte vår maten, vi håper virkelig du kommer tilbake på besøk :) . Mvh Nam

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 11 anmeldelser

Anmeldt 15. mai 2020

Har spist sushi over alt, (bortsett fra Japan) Vi sushi er blant det beste sushi restauranter jeg har spist. Servicen er effektiv, profesjonell og veldig hyggelig

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 730kennetht
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vi-Sushi-Wok, Eier på Vi Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Vi takker for besøket og er veldig glade for at dere likte vår maten :). Vi håper virkelig du kommer tilbake på besøk :). Mvh Nam

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Elsker denne sushien! Jeg som er så sær at jeg foretrekker laks elsker at de har en meny med kun laks i (dagens 15 biter) ❤️

Dato for besøk: august 2019
Takk, thuvaf2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vi-Sushi-Wok, Owner på Vi Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2020

Tusen takk for kjempefine ord! Vi er kjempeglad for at maten vår faller i smak! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Kan anbefales. Delikat og smakfull sushi. Deres friterte maki er suverent gode. Får ikke maken noe annet sted i Follo.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Jgregers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2019

God og lekker sushi og andre asiatiske retter. Spesielt svak er jeg for de frityrstekte sushibitene, pleier forøvrig å bestille en mixmeny som har både sushi og maki, mye og god mat til kr. 319,-. De har også en god crispy duck.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 496vegardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vi Sushi & Wok, så også på

 

Har du vært i Vi Sushi & Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din