“Spennende og god sushi”
Anmeldelse av Vi Sushi & Wok

Vi Sushi & Wok
Vurdert som nr. 10 av 31 Restauranter i Drøbak
Beskrivelse: Velkommen til Vi Sushi & Wok Drøbak! Vi Sushi har et stort fokus på å lage topp kvalitet sushi med mange ulike og spennende smaksopplevelser. Vi har også nydelige og smakfulle asiatiske retter. Du finner oss i Holterveien 2A, 1448 Drøbak (i nærheten av Amfi senter og Dyrløkken bussholdeplass)
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Valgte dagens 15 biter. Kjempegod mat, kort ventetid! Makien med brie og laks var spennende og annerledes, knallgod! Anbefales på det varmeste!!

1  Takk, sivsmestad
Vi-Sushi-Wok, Eier på Vi Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Hei, Det er veldig fint å høre at du likte vår maten, vi håper virkelig du kommer tilbake på besøk :) . Mvh Nam

Anmeldt 15. mai 2020

Har spist sushi over alt, (bortsett fra Japan) Vi sushi er blant det beste sushi restauranter jeg har spist. Servicen er effektiv, profesjonell og veldig hyggelig

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 730kennetht

Vi takker for besøket og er veldig glade for at dere likte vår maten :). Vi håper virkelig du kommer tilbake på besøk :). Mvh Nam

Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Elsker denne sushien! Jeg som er så sær at jeg foretrekker laks elsker at de har en meny med kun laks i (dagens 15 biter) ❤️

Dato for besøk: august 2019
Takk, thuvaf2019
Vi-Sushi-Wok, Owner på Vi Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2020

Tusen takk for kjempefine ord! Vi er kjempeglad for at maten vår faller i smak! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Kan anbefales. Delikat og smakfull sushi. Deres friterte maki er suverent gode. Får ikke maken noe annet sted i Follo.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Jgregers
Anmeldt 19. juni 2019

God og lekker sushi og andre asiatiske retter. Spesielt svak er jeg for de frityrstekte sushibitene, pleier forøvrig å bestille en mixmeny som har både sushi og maki, mye og god mat til kr. 319,-. De har også en god crispy duck.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 496vegardh

Reisende som så på Vi Sushi & Wok, så også på

Har du vært i Vi Sushi & Wok? Del dine erfaringer!