Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Usmakelige billige reker rett fra boksen”
Anmeldelse av Guri Malla Is og Spiseri - STENGT

Guri Malla Is og Spiseri
Prisklasse: USD 4 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2020

Vi ble anbefalt rekesmørbrød til lunsj og fikk bekreftet at det var håndpillede reker, ikke billigitgaven på boks men dog at de hadde ligget i lake.
Det vi fikk var reker uten smak, dryppende av lake tilberedt på salat og med anelse dill til pynt. Salaten var krispi og god, loffen var ok men resten var ikke til forventet standard med pris på kr 165. Servere dette i Drøbak hvor ferske råvarer fra sjøen er rett rundt hjørnet er dårlig.

Dato for besøk: september 2020
Takk, TRE1805
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 36 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god is og smoothie! Hyggelig og hjelpsomt personale. Ikke kjempetrivelig lokal, men ikke så farlig når det er sol og benker ute.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 635noram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
9Co, Byrå/konsulent på Guri Malla Is og Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2020

Tusen takk for hyggelig omtale

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2020

Veldig hyggelig sted midt i Drøbak sentrum som serverer både vanlig mat og is, men vi har kun prøvd isen som er kjempegod. Utvalget av is er bredt, - f.eks. har de 3 forskjellige typer sjokoladeis, og en av dem er hjemmelaget.

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
9Co, Byrå/konsulent på Guri Malla Is og Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2020

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2020

Jeg trenger ikke reise til Gdansk i Polen for å få gode pølser, eller andre steder, for den saks skyld...jeg kan bare rusle ned bakken til Drøbak torg og gå inn til Guri Malla, hvor de serverer en alldelels utmerket polsk pølse - iflg driverne fra Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri - i dag servert med sylteagurker, rødbetskiver, rå løk og to små et begere med passe sterk sennep og ketchup - samt frityrstekte små, mandelpoteter påstrødd grovt flaksalt - perfekt stekt, akkurat så lite at de gir god tyggemotstand - slik iallfall jeg liker dem... Pølsen er lang, grov og perfekt stekt...absolutt å anbefale, om du ønsker en god lunsjtallerken. Neste gang skal jeg prøve den litt kraftigere, tsjekkiske varianten - litt "kortere", men altså litt sterkere enn "polakken"...

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Ketil123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
9Co, Byrå/konsulent på Guri Malla Is og Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2020

Tusen takk for fin og informativ tilbakemelding, dette var god reklame for oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2020

Koselig kaffe i Drøbak sentrum :-). Hjemmelaget is er enn av de beste :-) anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, evalki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Guri Malla Is og Spiseri, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din