Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men bråkete uteplassering rett ved trafikkert vei”
Anmeldelse av Handelshuset - STENGT

Handelshuset
Prisklasse: USD 7 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2021

Om du ønsker trivelig atmosfære ute bør du se etter en restaurant lengre unna Torggata, her var det som å sitte på en travel parkeringsplass.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, victoriao873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 77 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Kun innom for noe å drikke på kveldstid. For så vidt kjapp servering, men å servere en «Spicy Moscow Mule» som smaker som utvannet sitronbrus, det går bare ikke. Setvitøren viste ingen forståelse for vår tilbakemelding.

Dårlige på smittevern, man sitter for tett.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Hei har vært fast og trofast kunde i mange år og ønsker ikke skrive noe og uten tvil hvert beste pizza’ n i Drøbak. I dag ventet vi 58 minutter på pizza etter bestillingen og merker i tillegg at pizzaen er merkbart mindre og med mindre fyll en tidligere:-( hvis dere ønsker at lokale skal bruke dere gjennom hele året er ikke dette måten å drive business på og mister lokale kunder. Har hvert et tøft 1 1/2 for alle men må si at jeg dessverre må jeg si at jeg forventer bedre.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Morten F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2021

Nydelig Italiensk Pizza, spiste her flere ganger og vært like fornøyd hver gang.
Små korslige lokaler midt i Drøbak sentrum.

Dato for besøk: februar 2021
    • Service
    • Mat
Takk, jangW1953MH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2020 via mobile enheter

Bestilte en pizza, alt for fuktig bunn og dårlig sammensatt pizzafyll.
Bestilte også trøffelburger, smakte veldig billig, lite smak og burger brødet var helt vått og vasset. Ingen som reagerte heller når jeg gikk fra en nesten urørt burger, som at de viste at de ville få kritikk.

Smittevern var virkelig ikke bra! Du må ta bestikk fra en krukke på bordet, der flere har vært å tatt bestikk av tidligere. Stod også store flasker med olje ol. På bordet, noe som jeg observerte ikke ble vasket mellom hver kunde.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, nikolineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Handelshuset, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.