Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kreativ gullsmed av ypperste klasse!

Walter er en utrolig kreativ kunstner. Tryller frem de mest fantastiske smykkene du kan tenke deg... les mer

Anmeldt 25. juli 2020
JensOrning
,
Namsos, Norge
Utrolig dyktig og hyggelig

Fantastisk god service og utrolig dyktig håndtverk. Alle gamle og glemte smykker kan få nytt liv... les mer

Anmeldt 7. desember 2019
CarinaRL
Les alle 9 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Drøbak
fra USD 58,02
Mer informasjon
fra USD 45,92
Mer informasjon
fra USD 45,92
Mer informasjon
fra USD 53,17
Mer informasjon
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
9
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 9 anmeldelser
Anmeldt 7. desember 2019

Fantastisk god service og utrolig dyktig håndtverk. Alle gamle og glemte smykker kan få nytt liv her. Må oppleves.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, CarinaRL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019

Bærer med stolthet de nydelige smykkene mine som er laget av Walter. Han er en sann kunstner, som skaper nydelige detaljer og jeg er så heldig å eie flere skatter laget i Gullsmed Atelieret!
Alltid hyggelig å stikke innom for å beundre utstillingen og kanskje ta en liten kaffeprat med både Marit og Walter.
Det er jo også utrolig flott at man kan få gjort om på gamle smykker som kanskje bare ligger i skuffen hjemme - slik at man kan beholde minnene i noe man kan bruke mye fremover.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Neats2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2019

Nydelig håndverk og en behagelig atmosfære møter deg i Gullsmed Atelieret i Drøbak. Gamle ubrukte smykker fikk et helt nytt liv, og gullsmed - kunstner er en sann mester i sitt fag. Han lager etter ønsker, og jeg fikk smykker som jeg bærer med stolthet og glede! Mange gode minner ligger i disse smykkene, og ingen har maken. Alt er håndlaget og nydelig utført.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, kahe4444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Tvers gjennom vakert håndverk som må oppleves. Sentralt i Drøbak finner du dette nydelige atelieret med fantastisk atmosfære - vennlige og imøtekommende - ja, de lager akkurat det du ønsker deg, for du snakker med kunstneren direkte, som hjelper deg til det perfekte resultatet. Unike smykker som vekker oppsikt, beundres og verdsettes.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Tone B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019

Av gullsmykker, som ikke hadde vært i bruk på mange år, fikk jeg laget en fantastisk armring. Jeg er kjempe fornøyd! Og det beste av alt, ingen har maken!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Else L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser