Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:30 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig hyggelig opplevelse. Anbefaler dem på det varmeste.

Jeg ble møtt med den beste servicen da jeg ønsket å lage en ny ring av mine besteforeldres smykker... les mer

Anmeldt 18. juli 2020
Sommerro_2020
via mobile enheter
Utrolig dyktig og hyggelig

Fantastisk god service og utrolig dyktig håndtverk. Alle gamle og glemte smykker kan få nytt liv... les mer

Anmeldt 7. desember 2019
CarinaRL
Les alle 9 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Drøbak
fra USD 58,95
Mer informasjon
fra USD 52,47
Mer informasjon
fra USD 14,22
Mer informasjon
fra USD 41,21
Mer informasjon
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
9
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Jeg ble møtt med den beste servicen da jeg ønsket å lage en ny ring av mine besteforeldres smykker. Fikk akkurat det jeg ønsket meg. Fleksibel og veldig hyggelig service. De har alltid god tid og var imøtekomne. Fulgte opp med hyggelig melding om å komme å prøve den underveis. Hentet min vakre ring etter 3 uker. Anbefaler de på det varmeste.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Sommerro_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2019

Fantastisk god service og utrolig dyktig håndtverk. Alle gamle og glemte smykker kan få nytt liv her. Må oppleves.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, CarinaRL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019

Bærer med stolthet de nydelige smykkene mine som er laget av Walter. Han er en sann kunstner, som skaper nydelige detaljer og jeg er så heldig å eie flere skatter laget i Gullsmed Atelieret!
Alltid hyggelig å stikke innom for å beundre utstillingen og kanskje ta en liten kaffeprat med både Marit og Walter.
Det er jo også utrolig flott at man kan få gjort om på gamle smykker som kanskje bare ligger i skuffen hjemme - slik at man kan beholde minnene i noe man kan bruke mye fremover.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Neats2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2019

Nydelig håndverk og en behagelig atmosfære møter deg i Gullsmed Atelieret i Drøbak. Gamle ubrukte smykker fikk et helt nytt liv, og gullsmed - kunstner er en sann mester i sitt fag. Han lager etter ønsker, og jeg fikk smykker som jeg bærer med stolthet og glede! Mange gode minner ligger i disse smykkene, og ingen har maken. Alt er håndlaget og nydelig utført.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, kahe4444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Tvers gjennom vakert håndverk som må oppleves. Sentralt i Drøbak finner du dette nydelige atelieret med fantastisk atmosfære - vennlige og imøtekommende - ja, de lager akkurat det du ønsker deg, for du snakker med kunstneren direkte, som hjelper deg til det perfekte resultatet. Unike smykker som vekker oppsikt, beundres og verdsettes.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Tone B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser