Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
11.4 km fra Oscarsborg Hotel & Resort
9.4 km fra Oscarsborg Hotel & Resort
Se flere hoteller i Drøbak
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Var på Oscarsborg i anledning 9.april og overnattet med middag.
Servicen da vi kom var meget bra og vi ble møtt av en meget blid og hyggelig medarbeider som viste oss rundt på hotellet.
Vi ble servert en tre-retters middag som smakte helt nydelig.

Kan sterkt anbefale stedet :)

Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, Atle c
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Pene lokaler, og bordene meget delikat dekket på, med fotte bordkort, tulipaner og levende lys. Flott oppsatte servietter. Forskjellige kaker som smakte himmelsk, og gode snitter. Veldig fornøyd, og svært god service.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, terjeruudj
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Konferanse med ledergruppe. Flott ramme, fine kurslokaler, god mat men mye rusk i maskineriet.
- manglende kommunikasjon mellom leddene på hotellet.
- rommene ikke klare, selv ved sein ankomst (og få gjester).
- frokosten ikke klar ved åpning. Varmmat kommer etter at alle hadde spist.
- rot og stygg lukt i tøy-/lagerrom (åpne dører).
- M.m.
Stedet har alle muligheter til å bli fremragende, men det kreves en tydelig styring og ledelse.

Lykke til!

Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, jo-og-co
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde seminar på Oscarsborg. Overnattet på de gamle elevkasernene. Standarden er vesentlig bedre enn da jeg var der som elev en gang på ‘90-tallet. Flott utsikt fra rommet og ut i fjorden. God mat både til frokost og lunsj. Vi hadde festmiddag i selve festningen. Anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 600trulsp
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Oscarsborg er unikt på mange måter. Er du litt historie interessert er dette en plass med mye urørt historie. Man kan se utvikling i bygg og militære systemer fra midten av 1800 tallet frem til rett før 2000. Ikke minst er 9 april 1940 noe en kan føle på kroppen her. Hotellet og restaurant er meget bra men litt overpriset.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Petter E