Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 174
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Vurdering fra reisende
10
20
11
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
20
11
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 47 anmeldelser
Anmeldt 22. januar 2020

Gjennomsnittlig. De ansatte ser fryktelig overarbeidet ut. Synes å ha sett at enkelte ansatte jobbe fra morgen til kveld... servicen og maten er gode, men kjenner jeg blir stresset bare av å se de ansatte løpe rundt den måten de gjør. Ville nok ikke anbefalt å investere penger i ett sted må tilsynelatende dårlige arbeidsforhold.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Markaug9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kFloyli, General Manager på Oscarsborg Hotel & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2020

Hei Markaug9,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter veldig pris våre gjesters meninger og synspunkter.
I enkelte perioder kan det bli lengre dager på oss alle, men hyggelig å lese at du likte servicen og maten.

Med ønsker om en fortsatt god uke!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2019

Vi feiret vårt 50-årsjubileum for ett av kullene fra Befalsskolen for Kystartilleriet i slutten av september - naturligvis på Oscarsborg, hvor vi gjennomførte BSKA i 1968-69 - med festmiddag i vår gamle elevmessse i 3.etasje i Hovedfortet. Nydelig 3-retters dagens - med steinbit - og særdles hyggelig betjening. I tillegg kan du - via hotellet - bestille guding på dette historiske og flotte anlegget - med eget museum, som blant annet forteller om hva som skjedde her da tsyke styrker angrep Norge via Oslofjorden den 8-9.april 1940.

Dato for oppholdet: september 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Ketil123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OnAir20065803714, General Manager på Oscarsborg Hotel & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Hei Ketil, tusen takk for hyggelig tilbakemelding om nydelig 3-retters og særdeles hyggelig betjening ved Oscarsborg Hotel & Resort. Svært hyggelig å kunne ønske dere velkommen tilbake igjen! :-)

Mvh,
Kjetil F

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Et perfekt sted for en ledersamling. Vi fikk en omvisning i fortet men gjengivelse av historien til stedet. Meget godt bevart sted og flott at det opprettholdes virksomhet her. Veldig god lunsj, litt mindre vellykket middag, men fint opphold i gode rom.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, eriktszabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OnAir20065803714, General Manager på Oscarsborg Hotel & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Hei og tusen takk for fin tilbakemelding om perfekt sted for en ledersamling! Hyggelig at dere likte lunsjen og at det var et fint opphold i gode rom :-)

Mvh,
Kjetil F

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019 via mobile enheter

Spennende omgivelser som gir mye rom for refleksjon rundt tema ledelse. Oberst Birger Eriksen ga ordren som førte til senkningen av Blücher som igjen ga mulighet for at konge og regjering kunne flykte før nazistenes okkupasjon. Både befalsforlegning og elevforlegning er omgjort til hotellrom. De ligger i separate bygninger fra resepsjon og restaurant. Rommene er helt greie. God mat og hyggelig betjening. Gode muligheter for løpeturer på øyene eller Stolpejakt (Stolpejakten.no).

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, rogersX3836HE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Var på Oscarsborg i anledning 9.april og overnattet med middag.
Servicen da vi kom var meget bra og vi ble møtt av en meget blid og hyggelig medarbeider som viste oss rundt på hotellet.
Vi ble servert en tre-retters middag som smakte helt nydelig.

Kan sterkt anbefale stedet :)

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Atle c
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser