Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
Hotels.com
TravelocityUSD 184
FindHotelUSD 184
PricelineUSD 166
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
52 resultater
Vurdering fra reisende
10
21
11
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
21
11
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 52 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Et eldorado for både små og store. Rommene er fine og utsikten fantastisk. Moro med detaljer som militær hjelm og frakk på rommet med mer.
Det eneste vi angret på var at vi ikke hadde booket flere dager for vi rakk ikke alt. Vi badet utforsket og vandret i tunnelene under bakken. Som var utrolig spennende både for store og små.
Resturanten hadde veldig god mat, selv om det tok litt tid og personalet var hyggelige.
Resepsjonen vel, det tok fryktelig lang tid å sjekke inn en person og det ble mye feil. Tenker kanskje at en hadde for lite folk og at de som var der var nye.. Tok vel ca.20min eller mer per person/familie som skulle sjekke inn. Det vil si at det tok nesten 1t i venting for oss enda det var få i kø. Men de var nå hyggelige og smilende.
Alt i alt hadde vi et fantastisk opphold.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 884ireneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021

Personalet var serviceinnstilt og gjorde sitt beste, det gikk litt sakte med serveringen av maten under bursdags selskapet som var forhåndsbestilt mnd før. Ellers meget fornøyd med rom, mat og personalet.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 960liset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Veldig hyggelige folk i resepsjon. Fin utsikt fra rommet, men rommet var raskt rengjort (lodotter ved gulvviften og tett dusjsluk). Den virkelige skuffelsen var den bestilte 3- retters middagen vi hadde gleder oss til. Smakløs oksestek, svømmende i tynn smakløs saus og noen overkokte rotgrønnsaker. Vi skulle heller spist dn pizza på Havnekroen. Betjeningen serverte mekanisk og spurte aldri om maten var god. At wifi ikke virket under oppholdet grunnet strømbrudd pga lyn får så være.

Alt i alt var dette en overpriset pakke og en skuffende opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Everydike
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Oscarsborg har fine lokaler, men servicen kan bli en god del bedre. Det tok lang tid før vi fikk rom, men det skyldes hovedsaklig strømbrudd i området den ettermiddagen. Sengen var redd på med to enkeltlaken isteden for ett dobbelt så det falt av så snart man snudde seg. Mer kritikkverdig var at personalet låste seg inn 3 ganger uten å banke først. Maten på restauranten var litt under par. Servicen var heller ikke bedre. Vi ble spurt ikke mindre en 4 ganger om vi hadde bestilt, mens vi ventet på maten.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tormarv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Rommene er reine og helt greie. Restauranten er Lys og trivelig med utsikt mot vannet. Stedet er dessverre preget av noe dårlig service. De ansatte er hyggelige og imøtekommende men bærer preg av for mye å gjøre og at de er nye. I Restauranten trengs det en klar arbeidsfordeling og flere folk for å følge opp gjestene tilstrekkelig. Vi fikk ikke forespørsel om dessert eller kafe og ingen var å se. I resepsjonen var det lange køer ved innsjekking. Her trengs det flere folk og opplæring. Folk måtte hente drikke i baren, ikke særlig koronavennlig. Vi klarte ikke å finne noen som kunne gi oss rett passord til wifi

Romtips: Velg rom med utsikt mot sjøen.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ninaGeithus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser