“Hyggelig sted med alt en restaurant trenger!”
Anmeldelse av Miramar Restaurant

Miramar Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 24 Restauranter i Drøbak
Prisklasse: USD 11 - USD 40
Beskrivelse: Miramar restaurang i Drøbak. Här kan du njuta av norsk/spansk inspirerad mat till ett rimligt pris. Dessutom kan vi erbjuda en varm och trevlig atmosfär med en fantastisk utsikt över Oslofjorden. Restaurangen öppnades första gången 1972.
Anmeldt 13. september 2022

Vi var tre venninner som var ute og feiret bursdag og fikk en fantastisk velsmakende middag og hyggelig kelner som skjønte hva service var! Kan anbefale denne restauranten på det varmeste🤗

Dato for besøk: september 2022
Takk, 563gunns
Miramar Restaurant, Owner på Miramar Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2022

Tusen hjertelig takk for den varme tilbakemelding!

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Flotte lokaler, fin utsikt, uteområde, utrolig hyggelige ansette og god mat!
Fra første stund vi kom inn ble vi mottatt med åpne armer. Menyen er liten, men resultatet er bra kvalitet på maten, laget med gode råvarer.
Restauranten er gjemt litt unna, men verdt å besøke, anbefales!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, andebyend
Jona G, Owner på Miramar Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Tusen hjertelig takk! Takk for at du tok deg tid for å anbefale oss!

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Vi var en familie på 7 med besteforeldre som dro hit for å spise en god middag. Servicen var fantastisk fra det vi kom inn døren! Og slik fortsatte det. Vann var det alltid nok av og vi fikk gratis påfyll av kaffe. 5 av oss spiste indrefilet og den var mør og tilbehøret var helt nydelig, det samme for de to som spiste lammeskank. Desserene var også kjempegode. Hit kommer vi garantert tilbake og vi anbefaler andre å ta turen hit!!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, annabJ3618LN
Jona G, Owner på Miramar Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Tusen takk!! Vi er kjempe fornøyd å høre at dere trivdes!

Dere er alltid velkommen!

Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk service, fantastisk mat, nydelig vin. Service på nivå med Michelin i Oslo . Svært positivt overrasket 😅🥂

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 639leifn

Tusen hjertelig takk! Vi setter stor pris på det!! :)

Anmeldt 2. juni 2022

Jeg har vært på Miramar 2 x og var like fornøyd etter besøket. Hyggelig restaurant med fin utsikt og ikke minst nydelige mat! :)
Anbefaler på det sterkeste!!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Lenilenzmlo1128
Jona G, Owner på Miramar Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2022

Tusen takk for at du anbefaler oss!! Dere er alltid velkommen! 😊

Reisende som så på Miramar Restaurant, så også på

Har du vært i Miramar Restaurant? Del dine erfaringer!