“Så synd! ”

Skipperstuen
Vurdert som nr. 20 av 31 Restauranter i Drøbak
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Her kan du nyte et godt måltid og samtidig følge med på hva som skjer på fjorden og i båthavna. Vårt restauranthus holder høy standard og vi kan tilby á la carte, kafé, catering, matkurs og selskaps- og møtelokaler hele året. Om sommeren har vi i tillegg en stor uteservering i vakre omgivelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Jeg har vært på Skipperstua et utall ganger. For flere år siden var dette det beste rekesmørbrødet jeg visste om. Nå er jeg så skuffet over dette (egentlig) flotte stedet. Vi ventet i nesten 30 min før vi fikk menyen! Og det til tross for at jeg gikk bort og spurte om jeg kunne ta med menyen selv. Det er ledelsens ansvar å ha nok folk på jobb! Og en meny tar det 10 sekunder å levere. Vi bestilte og ventet igjen 45 min før vi fikk noe. Drikken kom etter langt om lenge. De som jobbet, løp fra bord til bord så de gjorde sitt beste. Her er det ledelsen som må ta ansvar. Servitørene var ikke blide heller, men jeg skjønner dem - det må være forferdelig å være så underbemannet. Blåskjellene var gode nok, men jeg spiser sjelden blåskjell så jeg kan ikke sammenligne. Kraften virket i alle fall altfor tynn og smakløs. Oppsummert: Høye priser, middelmådig mat og skikkelig dårlig service.

Takk, April-Elin

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 3 voksne og 3 barn som skulle spise lunsj. 2 av barna fikk Pølse og pomfrites, en hamburger og pomfrites. Vi voksne valgte burger, fiskesuppe og skalldyrpasta.
Betjeningen var hyggelige og maten kom raskt.
Maten var desverre ganske smakløs jevnt over, Midt på tre. Hamburgeren var litt i det tørreste laget, og smakte ikke så mye. Fiskesuppa var tynn, og smakte mest kokt Melk. Skalldyrpastaen var smakløs. Porsjonene var store, og vi ble mette.

I forhold til maten er prisene for stive. Pluss at det var eget lekekrok til barna.

2  Takk, lenesav
Anmeldt 18. juli 2020

Var så heldige å få bord ytterst mot havna. Trivelig sted og usnobbet. 3 av følgesvennen spist kremet fiskesuppe med brød og aioli til. Suppa var veldig bra på smak men en synes den kunne vært litt fyldigere og savnet litt purre i den. Selv spiste jeg rekesmørbrød med håndpillede reker som smakte fortreffelig. Serveringen gikk raskt og greit utført av blid svensk jente. Absolutt flott en sommerdag. Prisene var ikke avskrekkende.

Takk, Bjørn H
Anmeldt 6. juli 2020

Lokalet er nydelig med fantastiske utsikt ved sjøen. Mat var kjempe smakfull og servitør var veldig hjelpsom. Vi spurte etter blåskjell som var ikke på middagsmeny og servitøren fikk dem for oss. Totalt sett en veldig god opplevelse!!

Takk, Sofia S
Anmeldt 27. juni 2020

Måtte vente 50 min på mat, likevel var burgeren rå inni og brødet svidd. Stusselig tilbehør, en løkring, et salatblad, en tomatskive. Smørflyndren var smakløs og tørr. Ikke verdt hverken prisen eller ventetiden. Lite oppfølging fra personalet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 181_shilda

Reisende som så på Skipperstuen, så også på

Har du vært i Skipperstuen? Del dine erfaringer!