Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og flott utsikt”
Anmeldelse av Skipperstuen

Skipperstuen
Vurdert som nr. 20 av 27 Restauranter i Drøbak
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Her kan du nyte et godt måltid og samtidig følge med på hva som skjer på fjorden og i båthavna. Vårt restauranthus holder høy standard og vi kan tilby á la carte, kafé, catering, matkurs og selskaps- og møtelokaler hele året. Om sommeren har vi i tillegg en stor uteservering i vakre omgivelser.
Anmeldt 30. juli 2020

En liten familiemiddag i det fine været, og når det var ledig bord ute, så var stemingen satt.
Litt dumt med røyking på nabobordene, men det er kanksje fortsatt tillatt?
God mat og trivelig service gjorde likevel oppholdet verd prisen.
Hjertelig takk for god mat og god service og god opplevelse!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (282)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 282 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Flott utsikt, hyggelige flinke servitører, men smakløs dårlig mat. Angusburger’n var seig, overstekt og smakløs. Garnityret bestod av det største vasne salatblader, en skive tomat og tre små agurkskiver. Spiser ikke her igjen om kokken ikke gjør en bedre jobb!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, s0lgun_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig dårlig og smakløs mat, vi spiste fiskesuppe, og ungene wiener med chips. Pølsene var sprukket. Fiskesuppen var smakløs, eneste smaken jeg klarte å finne var sur fløte, med blåskjell som jeg ikke ville servert min verste fiende. Håper ikke dette stedet er her når vi kommer neste år.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, klausen91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Det kan være greit å vente på god mat men når maten kommer etter en halv time og er lunken og smakløs er det absolutt ikke greit. Utrolig at man kan ødelegge så fint råstoff. Fisken var tørr og helt smakløs. Er faktisk usikker på om det var kveite overhodet. Kjempedag i Drøbak men svak avslutning på Skipperstuen hvor kun
utsikten innfridde.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 142runej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Jeg har vært på Skipperstua et utall ganger. For flere år siden var dette det beste rekesmørbrødet jeg visste om. Nå er jeg så skuffet over dette (egentlig) flotte stedet. Vi ventet i nesten 30 min før vi fikk menyen! Og det til tross for at jeg gikk bort og spurte om jeg kunne ta med menyen selv. Det er ledelsens ansvar å ha nok folk på jobb! Og en meny tar det 10 sekunder å levere. Vi bestilte og ventet igjen 45 min før vi fikk noe. Drikken kom etter langt om lenge. De som jobbet, løp fra bord til bord så de gjorde sitt beste. Her er det ledelsen som må ta ansvar. Servitørene var ikke blide heller, men jeg skjønner dem - det må være forferdelig å være så underbemannet. Blåskjellene var gode nok, men jeg spiser sjelden blåskjell så jeg kan ikke sammenligne. Kraften virket i alle fall altfor tynn og smakløs. Oppsummert: Høye priser, middelmådig mat og skikkelig dårlig service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skipperstuen, så også på

 

Har du vært i Skipperstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din