“Veldig atmosfærisk- og hyggelig, men dyr mat- og dårlig service!”
Anmeldelse av Skipperstuen

Skipperstuen
Vurdert som nr. 20 av 31 Restauranter i Drøbak
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Her kan du nyte et godt måltid og samtidig følge med på hva som skjer på fjorden og i båthavna. Vårt restauranthus holder høy standard og vi kan tilby á la carte, kafé, catering, matkurs og selskaps- og møtelokaler hele året. Om sommeren har vi i tillegg en stor uteservering i vakre omgivelser.
Anmeldt 21. august 2022

Den alltid hyggelige- og sentralt havneliggende ute/inne gode- gamle restauranten er et tradisjonelt must hver sommer. Midt i den koselige havnen ligger dette herlige- og noe rustikke spise- og øl historiske stedet, besøkt av tusener med- og uten båt. Dessverre har det forfalt på mange områder, dårligere- og upersonlig service, rotede, trangt, og langt dyrere og mindre . Hadde stor forventing til den før beryktede kremede fiskesuppen, men som nå var tynn, lite krem, fiskesmak- og sjømat, en uforglemmelig negativ opplevelse. Rekesmørbrødene var etter god standard, men fikk dessverre servert lunken øl til i solsteiken. Prisene har blitt sjokkerende høye, og med tips la vi igjen nesten 1000 kroner for enkel lunsj for 2. d:o(

Takk, jans0der

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Toalettene luktet som et gammelt pissoar .☹️Dette stedet trenger en skikkelig overhaling, gjør om de to til et større toalett!

1  Takk, Anita T
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Fiskesuppen smakte varmt vann og blåskjellene var overkokte. Servitørene var ikke så serviceinnstilte. Og ba oss kundene servere drikken til resten av bordet

1  Takk, 824majak
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig Moules Frites, smaker som den skal🤩. Veldig god fløte / hvitvin kraft.
Skuffer ikke og rikelig med blåskjell i skåla.

Min venn hadde entrecôte, ikke noe wow.

Men ellers god vin og service. Maten kom raskt og de fulgte opp på drikke.
Hyggelig atmosfære ☀️

Takk, Stay23232058820
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Styr unna! Vi hadde bestilt bord, ingen kelner kom til bordet før ettet 20 min selvom vi fikk meny med en gang. Vi skulle feire bryllupsdag og øndket noe sprudlende i glasset, det kom omsider men ingen skjenket i glassene!!! Maten fikk vi og etterhvert men fire Argentiske scampi uten smak og kammskjellet så vi så vidt i bunnen. Dyr forrett uten smak! Hovedrett med fisk så ut som noen hadde klasket på tallerkenen og biffen var slintrete. Dette ble en dårlig opplevelse. Servicen var totalt fraværende. Ingen kom å spurte om det var noe mer vi ønsket ! Heller ikke om vi ønsket dessert eller kaffe!!! Ingen anbefaling fra oss for dette stedet! Lite koselig innredning , men utsikten er bra!

1  Takk, 175sissel_

Reisende som så på Skipperstuen, så også på

Har du vært i Skipperstuen? Del dine erfaringer!