“Fin beliggenhet, men lite, salt og dyrt”
Anmeldelse av Skipperstuen

Skipperstuen
Vurdert som nr. 19 av 31 Restauranter i Drøbak
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Her kan du nyte et godt måltid og samtidig følge med på hva som skjer på fjorden og i båthavna. Vårt restauranthus holder høy standard og vi kan tilby á la carte, kafé, catering, matkurs og selskaps- og møtelokaler hele året. Om sommeren har vi i tillegg en stor uteservering i vakre omgivelser.
Anmeldt 19. juli 2024 via mobile enheter

Flott beliggenhet! Hunden fikk vannskål og vi fikk bord ganske kjapt, men det var vel det.
Blåskjellene var smakløse og ALT for salte. Kokekraften kunne med fordel også vært litt mer kremet. Kunne nok sett bunnen i suppa på 3-4 favner…
Oksekjaken var god men porsjonen veldig liten til en pris av 435,-. Savnet litt mer tilbehør men fant omsider en skje potetpuré under kjøttbitene.
Dette kan dere gjøre bedre!
Blir nok et middagsbesøk i Son ved neste Drøbaktur.
Eller en pose ferske reker på svaberget like ved

Takk, runegh

Anmeldt 15. juli 2024 via mobile enheter

Meget flott sted, nydelig beliggenhet. Ble bestilt mole frites og angus burger.
Maten falt godt i smak, meget hyggelig ung herremann som servitør, svært serviceinnstilt!

Jeg ga tilbakemelding at angus burgeren så hadde kjøttet veldig lite smak, ble fortalt dette ble levert til dem sånn. Dermed mener jeg det er distributør som burde fått denne tilbakemeldingen. Som ansatt i utelivsbransjen har jeg smakt mye mat ute. Burgeren ble servert på en svært stor firkantet tallerken som gjorde retten veldig liten visuelt selvom den var mer enn stor nok. Dette er sånne små ting men som løfter det noen hakk videre.

Kommer definitivt tilbake!

Takk, erikm373
Anmeldt 13. juli 2024

Fiskesuppen som skulle være en anbefaling var en tynn smakløs melkesuppe med fiskebiter i
Betjeningen prøvde å forklare meg at jeg ikke skjønte meg på mat, og at deres suppe var fantastisk!
Men det var den altså ikke!!!

Betjeningen var, som beskrevet over, uhøflige!

• Atmosfære
Takk, 285petters
Anmeldt 9. juli 2024 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved ‘bryggekanten’
To alvorlige servitører til litt for mange gjester. Fiskesuppen vi hadde hørt så mye om var skuffende dessverre. Grei dessert som ble kalt Snikkers.

Takk, Roam751302
Anmeldt 7. juli 2024

Hyggelig brunsj med gode venner. Vi bestilte Angusburger med Pommes Frites. God service, maten kom netter ganske kort tid, og samtidig til hele selskapet. Velsmakende og varm mat. Flott utsikt utover havna og Oslofjorden. Vår danske venn ble imponert og vi kommer alle selvfølgelig tilbake

• Atmosfære
Takk, JonErik1957

Reisende som så på Skipperstuen, så også på

Har du vært i Skipperstuen? Del dine erfaringer!