Vi gledet oss til en deilig lunsj her, og var der før åpning. I døren møtte en sur og stressa servitør oss. Vi spurte om det var mulig å sette oss ned ute mens vi ventet, ettersom de ikke åpnet før om 15 minutter. Han vimset og mumlet masse, mens han stirret på de tomme bordene ute. Etter mye om og men svarte han «er det alle dere?». Det var min mann og meg, vår sønn på 5mnd, og mine foreldre. Da viste det seg at barnevognen ikke kunne bli med inn. Han mente sønnen vår måtte sitte i vognen på utsiden av restauranten (dette til tross for at vi ønsket et utebord). Han kunne fint tilpasset noe ved å fjerne en stol på et bord, for vognen tar ikke stor plass. Han kunne også valgt å gi oss et hjørnebord slik at vognen kunne stått på utsiden og ikke blokkert for andre gjester/servitører. Men nei, her er små barn ikke velkommen. Det var ikke snakk om å prøve å tilpasse noe. Vi var rett og slett ikke ønsket. Vi fant et annet sted å spise. Det gjorde også barnefamilien bak oss som var vitne til hendelsen. Forferdelig service og behandling av kunder.