“Meget god mat”
Anmeldelse av Kumlegaarden Restaurant

Kumlegaarden Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 31 Restauranter i Drøbak
Beskrivelse: Vertskapet ønsker velkommen inn i særpregede og hjemlige lokaler, med kunst og kultur i herlig arkitektur. Varemerket er tradisjonsrik, hjemmelaget mat fra et førsteklasses kjøkken. Stedet tilbyr småretter, lunsj og en rikholdig á la carte-meny. Den første torsdagen i hver måned året rundt, er det stor kumlebuffét, med kumle, kålrotstappe, vossakorv, bacon, fårekjøtt og svineknoker på menyen. Lokalene har den rette atmosfæren for ulike sosiale sammenkomster som konfirmasjoner, dåp, bryllup, bursdager, jubileer, minnestunder etc. 2. etasje er også mye brukt til møtevirksomhet. Restauranten har kapasitet til 80 personer. Den koselige haven har sitteplasser til 30. Stuene i 2. etasje har plass til 25-30 personer. Utgang egen have. Vi tilbyr også catering.
Anmeldt 3. august 2020

Vi har spist her ved et par anledninger, og har vært meget fornøyd begge gangene. Maten er det ingenting å utsette på. Gode smaker og porsjoner. Vi har smakt både løksuppe, inderfilet av okse, wienersnitschel og fisk. Alt meget bra. Vi anbefaler stedet og kommer til å gå dit flere ganger selv.

2  Takk, 2014Eva

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj der i deres hyggelige bakgård. Ble møtt av en oppmerksom og dyktig kelner. Vi spiste fiskesuppe og rekesmørbrød. Begge deler var meget gode. Her kommer vi gjerne igjen. 😃

Takk, arvidf2015
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Koselig sted God lunsj tallerken men ikke helt på det forventet i forhold til pris Godt utvalg i drikkevarer

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, steneb
Anmeldt 2. april 2020

Det er underlige tidelr - også i Norge - nå i mars-april 2020. Mange restauranter er stengt - noen, som Kumlegaarden tilbyr take away - med en middagsrett per dag - bestill før klokken 12:00, og du kan hente etter avtale - men bare et fåtall per henting.Og torsdag er - her, som på Vestlandet - komledag, så i dag bestilte vi - ja, akkurat: KOMLER - med salt kjøtt, grove pølser, baconbiter i smeltet smør, og grav kålrabi stappe. Nydelig! Takk for maten, Eva & co.

Dato for besøk: april 2020
2  Takk, Ketil123
Anmeldt 21. januar 2020 via mobile enheter

Kumlelgården er en fin resturant men noen forbedringer er fullt mulig, Vi var en gruppe mennesker som hadde bestlt bord 1 uke i forveien og forhåndsbestilt hva vi skulle spise.

Vi ankommer stedet hvor vi blir godt mottatt av et par hyggelige servitører og blir henvist til ferdig bord rett ved utgangen, selv om resturanten nesten er tom. Dette gjør at hver gang ytterdøren åpnes kommer det iskald vindtrekk som gjør det ubehagelig å sitte der.

Vi overhører også samtale hvor de ringer for å anskaffe det vi har bestilt for å spise fordi de ikke har nok på kjøkkenet ?? Er fortsatt usikker om de har klart å skaffe det, fordi porsjonene vi fikk servert lignet mer smaksprøve med masse poteter istedenfor en middag til ekstrrem høy pris. Skal være positiv å si at smaksprøven smakte fortreffelig..
Veldig skuffet at vi må vente i over en time før vi får maten servert selv om vi hadde forhåndssbestilt maten. Vi ba også om mer tyttebær da vi er mange og får servert to små skåler som skal fordeles på 11 personer men får beskjed at i det var tomt på lageret.

Et par av oss er veldig vant med å spise på resturanter i Oslo men Kumlegaarden sine priser er stinne i forhold til hva du får servert av porsjoner. Forvent lite mat og dyre priser.

Dato for besøk: januar 2020
5  Takk, Jakol1805

Reisende som så på Kumlegaarden Restaurant, så også på

Har du vært i Kumlegaarden Restaurant? Del dine erfaringer!