På besøk i Drøbak var vi fire damer som dro innom Cafe Teskje for kaffe og kake. Stedet ligger i et gammelt verneverdig hus rett ved en av veiene i gamlebyen. De kan tilby kaker, diverse lunsjretter og tapas, og man bestiller over disk. Det er et galleri i samme bygning.
Det er ganske smalt og trangt der man bestiller, og det føltes litt kaotisk i disse koronatider. Det er sitteplasser inne i lokalet, men på en fin sommerdag anbefaler jeg å ta med det man har kjøpt og sette seg i hagen rett over veien. Der er det satt ut bord og benker. Veldig koselig å sitte ute mellom trærne.
Vi kjøpte rabarbrapai med krem og den var helt grei. Ellers syntes jeg ikke det var så mye fristende på kakefronten. Litt kjedelig. Men jeg så de komme med tapastallerkner til flere som hadde bestilt, og det så mer fristende ut. Det var en jevn strøm av folk, så stedet er tydeligvis populært.