Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knallgod tapas”
Anmeldelse av Telegrafen Mat & Vinhus

Telegrafen Mat & Vinhus
Vurdert som nr. 10 av 27 Restauranter i Drøbak
Prisklasse: USD 12 - USD 47
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt bord på forhånd og visste egentlig ikke at det var en tapasrestaurant vi hadde havnet på. Men nydelige retter, og noe av det beste jeg har smakt av foccacia. Jeg er kresen på bakverk, men nystekt og fantastisk godt var dette. Alt smakte fortreffelig av de 7 rettene vi bestilte. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjerstin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 36 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Helt toppnivå tapas. Står ikke noe tilbake for det beste i Oslo, noe de spanske kokkene skal ha sin del av æren for.

Topp service, i superhyggelige lokaler. Må være Drøbaks beste restaurant nå.

Dato for besøk: august 2020
Takk, matgladest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nye Telegrafen må oppleves. Fantastisk lokale og i tillegg nydelig tapas og hyggelig service. Vi spiste Kokkens meny, og den var førsteklasses: lun chevre, gambas, entrecote, lam og spansk ostekake. Det smakte!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 532sverreb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Jeg er kresen, men dette gikk helt fint! Vi var ett selskap på 7, valgte kokkens tapas-meny. Alle rettene med tilbehør smakte utrolig godt. Kanskje en minus for seigt entrecote-kjøtt som var siste tapas. Rekene, ostesticks, lammekotletter, tilbehør alt fatastisk godt. Servicen bra, men som oftest har servitørene litt for mye å gjøre, men ingenting å klage over her. Det som var å klage på, var «dunkelyden/bass fra ett selskap på terrassen ovenfor selve restauranten. Dette var nok ett privat arrangement med DJ, veldig forstyrrende i vårt selskap/samtaler. Dette bør de kunne gjøre noe med. Vi ga beskjed, men lite de kunne gjøre. Alt i alt, ett svært hyggelig besøk med god mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lizzy264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Absolutt verdt et besøk. God mat, kanskje litt overdrevent "jazza opp" Vi var veel eneste bordet denne ettermiddagen, så service og oppfølging manglet det ikke

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Telegrafen Mat & Vinhus, så også på

 

Har du vært i Telegrafen Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din